Alpha Technologies
FlexPoint FP1250

50W teljesítményű otthoni UPS FttH hálózatokhoz

Részletes leírás

Az Alpha kibővíti FlexPoint családját a FlexPoint FP1215, FP1232 & FP1250 távközlési ONT tápegységekkel, amelyek 15W, 32W vagy 50W 12VDC elsődleges és készenléti teljesítménnyel rendelkeznek és ideálisak az FTTH PON alkalmazásokhoz. Mivel a PON hálózat maga egy passzív infrastruktúra, így érzéketlen a szolgáltatási területen végzett áramszolgáltató karbantartások miatti áramkimaradásra, szolgáltatás kiesésre. Azonban az előfizetői eszközök (ONT) már nagyon is érzékenyek, ha nincs áram, akkor az eszköz sem üzemel és nincs szolgáltatás sem, erre a problémára jelenthet megoldást az Alpha Flexpoint termék családja amely egy kis méretű szünetmentes tápegység kifejezetten a PON hálózatokhoz fejlesztve, hiszen ha az ONT rendelkezik tápellátással, akkor a szolgáltatás biztosított. A Flexpoint eszközök nem alkalmasak nagyobb eszközök (TV, számítógép, stb..) ellátására, de egy átlagos ONT-t több órára el tudnak látni energiával, így legalább az internet szolgáltatás (és jó eséllyel vele együtt a Wi-Fi) biztosítható az ügyfélnél, íly módon nagy mértkében növelhető a szolgáltatások rendelkezésre állási ideje.

A FlexPoint 1215, 1232 és 1250 megfelel a távközlési ipar legszigorúbb követelményeinek, miközben esztétikus megoldásokat kínál beltérben. Mindegyik típus beépített mikroprocesszorra épülő firmware-t tartalmaz, a maximális akkumulátor-élettartam és rendszer megbízhatósága érdekében.

A készenléti 12V-os tápellátást egy 5-12Ah kapacitású akkumulátor biztosítja, amelyet egy akkumulátor kezelő rendszer optimalizál. A felhasználói visszajelző LED-eket, hangjelzést, egy indítógombot és egy többfunkciós csendesítő gombot tartalmaznak.

  • Távközlési UPS rendszer 15W, 32W és 50W 12VDC, FTTH alkalmazásokhoz
  • Cserélhető akkumulátor 5Ah-től 12Ah-ig
  • Az akkumulátor-kezelő rendszer optimális élettartamot és üzemidőt biztosít
  • Helyi vizuális és hangjelző állapotjelzők és távoli riasztási interfész
  • Packet Cable™ interfész opciók
Dokumentumok
Adatlap letöltése
Alpha Technologies - Termékcsoportok