Referenciák
slide 1
Aqua World Resort Budapest

Aqua World Resort Budapest hotel központi digitális IP fejállomásának telepítése, és folyamatos karbantartása.

slide 1
art'otel Budapest

art'otel Budapest saját antenna rendszerének tervezése és teljes kivitelezése, folyamatos karbantartása, a kültéri antennák telepítésétől a központi fejállomásig.

slide 1
Auchan Magyarország

Magyarországi Auchan áruházak televíziós fejállomásainak, kül- és beltéri részének tervezése és kivitelezése, jelút kiépítése a a központtól a televízió készülékekig, az így megépült rendszerek folyamatos karbantartása.

www.auchan.hu
slide 1
Club Tihany

Club Tihany hotel saját antenna rendszerének tervezése és teljes kivitelezése, folyamatos karbantartása, a kültéri antennák telepítésétől a központi fejállomásig.

slide 1
Hilton Hotel WestEnd

WestEnd Hilton Hotel saját antenna rendszerének tervezése és teljes kivitelezése, folyamatos karbantartása, a kültéri antennák telepítésétől a központi fejállomásig.

slide 1
Holiday Inn Budaörs

Holiday Inn Budaörs hotel saját antenna rendszerének tervezése és teljes kivitelezése, folyamatos karbantartása, a kültéri antennák telepítésétől a központi fejállomásig.

slide 1
Media Markt

Magyarországi Media Markt áruházak televíziós fejállomásainak, kül- és beltéri részének tervezése és kivitelezése, jelút kiépítése a a központtól a végberendezésekig (TV, Hi-Fi, GPS, stb.), a rendszerek folyamatos karbantartása.

www.mediamarkt.hu
slide 1
Művészetek Palotája

MüPa saját antenna rendszerének teljes kivitelezése és folyamatos karbantartása, a kültéri antennák telepítésétől a központi fejállomásig.

slide 1
Nemzeti Színház

Nemzeti Színház saját antenna rendszerének teljes kivitelezése és folyamatos karbantartása, a kültéri antennák telepítésétől a központi fejállomásig.

slide 1
Saliris Resort

Saliris Resort hotel központi digitális fejállomásának telepítése, és folyamatos karbantartása.

slide 1
Thermal Hotel Visegrád

Thermal Hotel Visegrád saját antenna rendszerének tervezése és teljes kivitelezése, folyamatos karbantartása, a kültéri antennák telepítésétől a központi fejállomásig.

slide 1
Velence Resort & Spa

Velence Resort & Spa hotel saját központi digitális IP fejállomásának telepítése, és folyamatos karbantartása.

slide 1
WestEnd

WestEnd irodaházak és WestEnd City Center bevásárlóközpont saját antenna rendszereinek teljes kivitelezése és folyamatos karbantartása, a kültéri antennák telepítésétől a központi fejállomásig.