Cégünkről

A 2000 decemberében alapított HFC Technics fő működési területe a telekommunikációs és infokommunikációs rendszerek szállítása, fejlesztése és kapcsolódó szolgáltatások biztosítása a kábeltelevízió és internet szolgáltatók részére.

Gyártói kapcsolataink alapja a hosszú távú, stabil együttműködés, melynek köszönhetően jelentős sikereket elérve, több világpiac vezető gyártó magyarországi képviseletét és forgalmazói tevékenységét látjuk el. Az Vállalkozásunk alapvető stratégiája az ügyfeleink magas szintű és teljes körű kiszolgálása, a minőség, megbízhatóság és a stabilitás.

Működésünk alapja a folyamatos szolgáltatás és termékpaletta fejlesztés, a legújabb technológiák alkalmazása mellett. A fejlesztések és befektetések segítségével komplex digitális szolgáltatási platformokat hoztunk létre, melyek támogatják a kis és közepes méretű KTV szolgáltatók versenyképességének fennmaradását.

Digitális szolgáltatási rendszereink alapja a 2008-ban KTV szolgáltatókkal közösen létrehozott, majd 2016-tól HFC Technics leányvállalataként működő ConStream Digitális Szolgáltató Kft.

Ügyfeleink a magyarországi kábeltelevíziós iparág teljes palettáját képviselik, a legnagyobb szolgáltatóktól a legkisebbekig, emellett kereskedelmi és szolgáltatási tevékenységünket a környező országokra is kiterjesztettük. 

Az általunk képviselt gyártók berendezései, illetve saját fejlesztésű termékeink és szolgáltatásaink, lefedik az iparág teljes területét, kezdve az előfizetői csatlakozóktól és kábelektől, egészen a felhő alapú IPTV, OTT szolgáltatásig. Az iparági trendeknek megfelelően, megoldásainkban és szolgáltatásainkban domináns elemek a digitális televíziózáshoz és internet szolgáltatáshoz szükséges központi kiszolgáló rendszerek, illetve az ehhez szükséges előfizetői eszközök. 

Működésünk hatékonyságának és megbízhatóságának fenntartása érdekében cégünk 2006-óta alkalmazza az ISO minőségbiztosítási rendszert.

Cégünk az Magyar Kommunikációs Szövetség arany fokozatú és a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség pártoló tagja!

Letölthető dokumentumok
Cégbemutató
Angol és Magyar nyelvű cégbemutató
Magyar nyelvű cégbemutató letöltése
Angol nyelvű cégbemutató letöltése