Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

Cégünkről

tablaCégünket 2000. év decemberében alapítottuk, több mint tízéves SMATV és KTV szakmai tapasztalattal és számos alvállalkozásban megvalósított kivitelezési referenciával hátunk mögött.

 

A cégalapítást megelőzően széleskörű ismereteket szereztünk a korszerű kábeltelevíziós berendezésekről egyúttal tapasztalatokat szerezve a KTV berendezések kereskedelmében is. Az alapítást követően az első években az SMTV projektek építése mellett a elkezdtük a közvetlen gyártóműi beszállítói kapcsolatok építését. A kereskedelmi vonal folyamatos építésével olyan stratégiai beszállítói partnerekkel kötöttünk kizárólagos importőri szerződést, mint a finn KTV berendezéseket gyártó Teleste Corporation illetve a német piac meghatározó szereplője az ASTRO Strobel Kom. GmbH. Cégünk kereskedelmi üzletágának bevezetését követően rendkívül dinamikus növekedési pályára állt, az általunk forgalmazott termékek és kivitelezési referenciák ismerté és elismerté váltak a magyar telekommunikációs piacon. A stratégiának megfelelően bevezettük az MSZ EN ISO9001 minőségbiztosítási rendszert 2006-ban.

 

2005-től követve a KTV-s nemzetközi és magyarországi trendeket az ARRIS Solutions INC-vel megkötött VAR (Value Added Reseller - kiemelt viszonteladó) szerződést követően beléptünk a gyorsan fejlődő KTV-s adatkommunikációs szektorba, ahol néhány év elteltével a piac meghatározó beszállítójává váltunk.

 

A digitális KTV rendszerek bevezetésének érdekében szerződést kötöttünk a norvég CONAX AS-el, a világpiac egyik vezető titkosítás gyártójával, majd 2007-ben komplex rendszert vásároltunk és bevezettünk a Conax CAS-7 feltételes hozzáférés korlátozó szolgáltatást, különböző üzleti modellekben.

 

Cégünk felismerve a digitális televíziós technológiák fejlődésével átalakuló piaci trendeket, továbbá megismerve mára a világpiac vezető AppearTV fejlesztési irányait és termék portfolióját, kialakította a saját, Smart-End fantázianévre keresztelt kulcsrakész DVB-C digitális KTV platformját.

 

Így a HFC Technics Kft. szolgáltatási és termék kínálata átfogja a teljes kábeltelevíziós termék palettát kezdve a professzionális DVB-C és IP fejállomástól, beleértve a (Euro)DOCSIS 2.0 és 3.0 CMTS-ektől egészen az utolsó előfizetői aljzatig, előfizetői VoIP és adat modemig. Rendelkezünk teljes rendszertechnikai megoldással a legnagyobb kábeltévé szolgáltatók részére éppúgy, mint a legkisebb területi kábelszolgáltatók kiszolgálására.

Szolgáltatási területünk kiterjed a CMTS bérbe adásától a komplex digitális fejállomás üzemeltetéséig, valamint teljes KTV rendszer szállításig.

 

Cégünk 2008-ban számos átalakuláson ment keresztül. Új, korszerű telephelyre költöztünk, ahonnan az iparágnak megfelelő szinten tudjuk kereskedelmi és szolgáltatatási feladatainkat ellátni. A tulajdonosi struktúra egyszemélyes magánszemélyű tulajdonra redukálódott, egyúttal a cég éves nettó árbevétele meghaladta a 2 Mrd Ft.-ot.

 

Továbbá, 7 KTV szolgáltatóval együttműködve megalapítottuk a DigiHead Digitális Szolgáltató Kft.-t mely üzleti alapon nyúlt digitális tartalmat KTV szolgáltatók számára.

 

Folyamatosan bővítjük a weblapunkról elérhető technikai információk mennyiségét, dokumentációk, magyar nyelvű leírások, ismertetők kezelési útmutatók számát, gyorsítjuk az on-line ajánlatkérésekre adott szállítási és kivitelezési ajánlatokat. Rendelkezésre állunk HFC hálózat paraméter kalkulációs tervezési segítséggel, rendszertechnikai ajánlással, illetve akár a teljes HFC hálózat tervezésével kapcsolatban.

 

Cégünk a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség hivatalos pártoló tagja.

 


 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat