Alpha Technologies

Az Alpha Group tagjaként az Alpha Technologies egy a szakmában elismert és megfelelő háttérrel rendelkező teljes körű energia ellátási megoldások piacvezető ellátója a telekommunikáció, CATV, forgalmi, ipari és a megújuló energia iparágában. A vállalat széles körű, kiváló minőségű, gazdag megoldásokat kínál, amelyek szinte minden alkalmazáshoz és környezethez megfelelnek és a legmagasabb teljesítményt és ár-érték arányt biztosítják. Az Alpha több mint 30 éves tapasztalatra építve kínálja szolgáltatásait, melyek kielégítik ügyfeleik egyedi energetikai igényeit. 

A cég 1976-os megalakulása óta több mint 1,4 millió Alpha energiaellátó rendszert telepítettek világszerte. Ez a siker az Alpha Technologies belsőinnovációs kultúrájának köszönhető, amely ma is folytatódik, mivel folyamatosan fejlesztenek új termékeket, amelyek biztosítják a kritikus berendezések áramellátását.

Az Alpha termékekben alkalmazott élvonalbeli technológiát több mint 40 000 m2-es világszerte gyártott gyártóüzemek támogatják, amelyek mindegyike IOS9001: 2008 minősítéssel rendelkezik, és több mint 1000 dedikált alkalmazottja van.

Egy olyan világban, amely a kommunikáció, az adatátvitel, a számítógépes hálózatok és a közlekedési rendszerek magas technológiai megoldásokra támaszkodik, az Alpha Technologies megoldások biztosítják a berendezés folyamatos működését még villamosenergia-hálózatok ingadozása vagy leállása esetén is.

Alpha Technologies - Termékcsoportok