KWS Electronic
VAROS Connect

Multiplatform-os mérő probe, DVB, optikai és/vagy DOCSIS jelhez

Részletes leírás

A mérési technológia újragondolása...

Mérőberendezés külön kezelőszervvel minden típusú elosztóhálózat telepítéséhez

A VAROS Connect sorozat készülékei a következő logikus lépést jelentik a méréstechnika jövője felé. Itt kompromisszumok nélkül támaszkodunk a bevált minőségre, és azt egy korszerű, jövőbiztos alkalmazásba integráljuk. A legjelentősebb különbség a meglévő modellekhez képest a mérési technológia és a műveletkezelés szétválasztása. Ez széles körű lehetőségeket nyit meg a hardvertervezésben, és szinte korlátlan lehetőségeket kínál a más hardverekkel való hálózatba kapcsoláshoz vagy a modern mérőrendszerekbe való integráláshoz.
A megjelenítés és a vezérlés bármely internetképes végberendezésen: munkaállomáson, notebookon, táblagépen vagy okostelefonon történik. Új felhasználói felületünk platformtól függetlenül bármely modern böngészőben optimálisan megjeleníthető.
A grafikus felhasználói felület bármilyen végberendezésen történő megjelenítése nagy tervezési rugalmasságot biztosít. Ezt kihasználva intuitívabbá tettük a navigációt. A sok újítás ellenére a VAROS vagy AMA sorozatú készülékről való átállás a beépített súgónak köszönhetően egyszerű.


A VAROS Connect segítségével a csatlakoztathatóság...

A szokásos fizikai interfészek mellett egy másik interfész is különösen fontos a VAROS Connect számára:


A WiFi interfész biztosítja a vezeték nélküli kapcsolatot a végberendezéssel, amely átveszi a kijelző és a működés kezelését. A WiFi biztosítja a szükséges átviteli kapacitást, így nemcsak a mért értékek, hanem a TV-kép élő megjelenítése is gyorsan elérhetővé válik a végberendezésen. Két működési módot kell megkülönböztetni.

Egyrészt a VAROS Connect és a végberendezés ugyanabban a hálózatban lehet. Ez felépíthető vezeték nélkül, fizikai kapcsolaton vagy VPN-hozzáférésen keresztül. 

Ha nem áll rendelkezésre, a VAROS Connect létrehozza saját WiFi hálózatát, amelyhez a végberendezés csatlakozhat. Problémás esetekben a mérőeszköz hátoldalán egy kis kijelző és a megfelelő kezelőszervek találhatók a csatlakoztathatóság ellenőrzésére és szükség esetén manuális beállítására.

A VAROS Connect fizikai interfészei mindent kínálnak, amit csak kívánni lehet. A jel (optikai vagy RF) mérési bemenetén kívül egy Ethernet port, egy USB-A és egy USB-C interfész is rendelkezésre áll.

Különösen az USB-C port igazi mindenes: akár 30 W-os töltésre is használható. Az USB-C-n keresztül történő töltés funkció más, kereskedelmi forgalomban kapható áramforrások, például powerbank és mobiltelefon-töltők hálózati feszültségre vagy 12 V-os autós töltők
számára is megnyitja az utat.

Ezenkívül egy USB-C-HDMI-adapter használható a dekódolt TV-kép megjelenítésére - például arra, hogy a végfelhasználónak az interferencia megszüntetése után a saját televíziós készülékén megjelenítse a kívánt TV-képet.

4 eszköz-4 megoldásDokumentumok
Bemutató letöltése
KWS Electronic - Termékcsoportok