KWS Electronic

A KWS-Electronic már több mint 35 éve fejleszt jövőbe mutató megoldásokat. A rendkívül hatékony hardverekre alapozva a KWS-Electronic funkcionálisan bővíthető mérőeszközöket kínál azon szakemberek számára, akik értékelik a hosszú távú értékmegőrzést és a magas befektetési biztonságot. 

Az innováció védelmet nyújt a beruházásoknak.

Az egyre növekvő digitalizálási periódusban az antenna méréstechnológia követelményei folyamatosan növekszenek. Professzionális eszközökre van szükség, amelyek már fel vannak készítve a jövőbe mutató feladatokra és technológiákra. Bízzon óriási hozzáértésünkbe és sokéves tapasztalatunkba. Válasszon olyan innovációkat, amelyek megtérülnek.

Mindig naprakész.

A KWS-Electronic már sok éve következetesen valósítja meg ezt az alapelvet. Eszközeinket pedig a jövőbeli elvárásoknak megfelelően fejlesztjük. A KWS-Electronic termékek teljes kínálata garantálja a gazdaságilag életképes lehetőségeket a jövőbeni technikai adaptációkhoz és fejlesztésekhez.

Védje befektetését, és biztosítsa olyan innovatív technológiákkal, amelyek hosszú távon a legkorszerűbbek maradnak: bővíthetők, adaptivek és úttörők.

2018 végétől a KWS-Electronic az AND Solution GmbH csoporthoz tartozik.

KWS Electronic - Termékcsoportok