Commscope - Arris (Ruckus)
XP6164S

1RU 19” rackbe szerelhető XGSPON/GPON Combo OLT shelf, 16x XGSPON/GPON OLT porttal

Részletes leírás

A CommScope FLX™XP6164S Shelf OLT egy szabványos 1RU 19"-os rackbe szerelhető,  több protokollt tartalmazó OLT, amely lehetővé teszi mind a központosított, mind az elosztott hozzáférésű PON telepítési stratégiákat. A shelf kialakítású OLT alkalmas a CommScope kabinetkbe, csomópontokba vagy más üzemi vagy telephelyi helyszínekre történő telepítésre, lehetővé téve az előfizetői hozzáférést PON-kapcsolaton keresztül egy nagysűrűségű hardened (szélsőséges környezeti hatásokat is kibíró) platformmal. A Shelf OLT lehetővé teszi az üzemeltetők számára, hogy a tipikus központosított PON elérésen jóval túlnyúló távolságokban is kiszolgálják az ügyfeleket, mivel a szabványos hosszú távú uplink optikát használva csatlakozhatnak az S-Leaf switch/routerhez a konvergens összekötő hálózatukban (CIN) vagy a központi szállítási hálózatban.

A Shelf OLT-t kifejezetten a kábelüzemeltetők számára tervezték, különös tekintettel a fejlődő hálózati igényekre, mivel az üzemeltetők az elosztott hozzáférési architektúra modellek felé mozdulnak, ahol az üzemen belüli telepítési rugalmasság kulcsfontosságú. A shelf OLT  teljes IPv4/IPv6 forgalomirányítási és PON MAC/PHY képességekkel rendelkezik kompakt, hardened kivitelben, lehetővé téve a hálózatüzemeltetők számára, hogy jelentősen növeljék meglévő telepített üvegszálas bázisuk megtérülését azáltal, hogy nagy sávszélességű 10G PON alapú szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleiknek.

A Shelf OLT tizenhat 10G PON porttal rendelkezik, amelyek mindegyike támogatja a szabványos GPON-t 2,5/1,25 Gbps sebességgel és az XGS-PON-t 10/10 Gbps vagy 10/2,5 Gbps sebességgel. A jövőbeli szoftverkiadások támogatni fogják az összes EPON üzemmódot, beleértve a szimmetrikus 10/10 Gbps, a szimmetrikus 1/1 Gbps és a turbó 2/1 Gbps üzemmódokat.

A hálózat uplink oldalán a modul szabványos 100GE backhaul-t biztosít a rendelkezésre álló hosszú hatótávolságú adó-vevőegységeken keresztül, támogatva a PON-szolgáltatások mélyebbre történő telepítését a meglévő üzemi infrastruktúrában.

Az XP6164S főbb jellemzői:

  • Az új CommScope FLX Shelf OLT az FTTX kereskedelmi és lakossági szolgáltatások nagy hatótávolságát biztosítja, jóval a szokásos 20 km-es PON telepítési hatótávolságon túl, nagy távolsági felhordó optikát használva a távoli létesítményekben, csomópontokban, szekrényekben és az ügyfelek telephelyein történő telepítéshez elosztott architektúrákban
  • A szabványos 100 Gigabit Ethernet (GE) optikai interfészek támogatják a Converged Interconnect Network (CIN) hálózathoz való upstream csatlakozást, valamint az architektúra rugalmassága lehetővé teszi több OLT shelf stackelését vagy gyűrűbe fűzését.
  • A 16 előfizetői hozzáférési port több PON-technológiát támogat: G.984GPON (2,5G/1,25G), ITU-T G.9807.1 XGSPON (10G/10G, 10G/2,5G), IEEE 802.3ah EPON (1G/1G, 2G/1G) és IEEE 802.3av10G EPON (10G/10G).
  • A Shelf OLT többféle kezelési rendszeropciót támogat, és szabványosított interfészeket használ a vezérlési síkhoz és az ellátási műveletekhez, beleértve a CommScope szerver alapú OLT Manager (vOLT) alkalmazást és az SDN stílusú PON Domain Controller-t, valamint a harmadik fél SDN-vezérlőkhöz és telemetria-gyűjtőkhöz való közvetlen kapcsolódást
  • A hardened 1RU Shelf OLT-t a Commscope szekrényrendszerekbe történő beépítésre tervezték, és hot-swap tápegységekkel, ventilátor-tálcákkal rendelkezik, az összes szerviz- és karbantartási interfész az előlapon hozzáférhető.

FLX Virtuális OLT (vOLT) :

A CommScope FLX™ vOLT egy virtuális OLT alkalmazás, amely támogatja a szoftveresen definiált hálózati architektúrát (SDN), amely elválasztja a kezelési síkot az OLT fizikai hálózati funkciójában (PNF) található vezérlő- és adatsíktól. A vezérlési sík központosításával a vOLT megkönnyíti a hálózati menedzsmentet és a programozhatóságot, hogy javítsa a több szétválasztott hálózati eszköz, például a Shelf OLT üzemeltetésének skálázhatóságát, ezáltal egyszerűsítve és csökkentve az üzemeltetői háttérrendszerekhez való kapcsolódási pontok számát.

A vOLT legfontosabb jellemzői a következők:

  • Több R-OLT kezelésének és biztosításának zökkenőmentes integrációja, ami a meglévő operatív folyamatok és eljárások felhasználásával teljes mértékben menedzselt szolgáltatás telepítését eredményezi.
  • Több R-OLT teljes életciklus-menedzsmentje a kezdeti telepítéstől a szolgáltatások alkalmazásán és az előfizetők biztosításán keresztül, valamint a felügyeleti és hálózatüzemeltetést támogató rendszerekbe való integráció.
  • GPON és XGS-PON alapú PON-szolgáltatások esetében integráció az northbound provisioning és managmement rendszerekbe.
    • Teljesen szabványos interfészek a northbound SDN és a telemetria gyűjtő alkalmazásokhoz.
Dokumentumok
Adatlap letöltése
Commscope - Arris (Ruckus) - Termékcsoportok