Újgenerációs optikai infrastruktúra SDN hálózatokon - technológiai fejlesztés a HFC Technics Kft-nél

április 29.
Fejlesztések
Újgenerációs optikai infrastruktúra SDN hálózatokon - technológiai fejlesztés a HFC Technics Kft-nél

Projekt azonosítószáma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00898
Projekt megnevezése: Újgenerációs optikai infrastruktúra SDN hálózatokon - technológiai fejlesztés a HFC Technics Kft-nél

Támogatás összege: 16.790.000 Ft
Támogatás mértéke: 70%
Projekt befejezésének dátuma: 2021.03.31.

Kedvezményezett: HFC TECHNICS Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


A VEKOP-1.2.6-20-2020-00898 pályázatban foglalt vállalásainkat sikeresen teljesítettük

A pályázatban foglaltak szerint, a legmodernebb optikai infrastruktúrába illeszkedő GFJS optikai kötésszerelvény termékcsalád hatékony fejlesztése a pályázat keretében beszerzett eszközök segítségével folytatódik.

 

A pályázat keretében indított beruházások jelentősen elősegítik a fejlesztés folyamatát, beleértve a termékfejlesztés és a piaci bevezetés hatékonyságának növelését. A fejlesztést támogató 3D nyomtató, illetve optikai szálhegesztő és optikai „multiméter” alkalmazásával cégünk önállóan el tudja végezni a termékgyártást megelőző prototípus, illetve alkalmazási teszteket.


A pályázati támogatással végrehajtott beruházások keretében beüzemelt speciális szerverek, nagykapacitású IP switch és Grandmater órajel generátor, olyan SDN mintarendszert felépítését teszi lehetővé, mely által cégünk az ország bármely pontján levő multiszerviz szolgáltató részére lehetővé teszi a DAA hálózati struktúra tesztelését és vizsgálatát amennyiben az adott szolgáltató BIX bérelt vonali IP infrastruktúrával elérhető. Mindez lehetővé teszi a „try and buy” üzleti modell alkalmazásának bevezetését.