Teleste bemutatta a CX4-et, az első európai formatervű 1,8 GHz-es erősítőt

május 07.
Aktualitások
Teleste bemutatta a CX4-et, az első európai formatervű 1,8 GHz-es erősítőt

A Teleste örömmel jelenti be legújabb, a kábeles szélessávú hálózatokhoz készült innovációját, a CX4 kompakt kettős kimeneti erősítőt.

A kábelszolgáltatók és előfizetőik változó igényeinek kielégítésére tervezett CX4 az első ilyen jellegű erősítő Európában, amely mind az 1,8 GHz-es, mind az 1,2 GHz-es hálózatokkal kompatibilis.

Következő generációs szélessávú technológia: A Teleste CX3 platformjának sikerére építve a CX4 egy fejlett, nagy teljesítményű megoldást vezet be, amely lehetővé teszi az üzemeltetők számára, hogy a legtöbbet hozzák ki meglévő DOCSIS 3.1 hálózataikból, valamint a következő hálózati generációkból, beleértve a DOCSIS 4.0-t is. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi a szolgáltatók számára, hogy az erősítőt ma az 1,2 GHz-es hálózataikba telepítsék, és később 1,8 GHz-re frissítsék, különböző osztott frekvenciákkal az upstream és downstream között.

Kiváló képességek: A CX4 viszirányú átvitele egészen 492 MHz-ig terjed, diplexereken és szűrőmodulokon keresztül beállítva. Ezenkívül az erősítő nagy erősítésű viszirányú erősítővel büszkélkedhet, amelyet integráltak az alaplapra. A széles használható erősítési tartomány és a magas kimeneti szintek mellett ez biztosítja, hogy a kompakt CX4 folyamatosan kiváló RF-teljesítményt nyújtson.

Energiahatékony teljesítmény: A Teleste fenntarthatóság iránti elkötelezettségével összhangban a CX4 rendelkezik energiatakarékos üzemmóddal, amely lehetővé teszi az üzemeltetők számára, hogy a szükséges hálózati jelszintekhez képest optimalizálják az energiafogyasztást. Ez az üzemmód különösen akkor előnyös, amikor a hálózat terhelése alacsonyabb, mivel lehetővé teszi az üzemeltetők számára, hogy a teljesítmény csökkenése nélkül takarékoskodjanak az energiával.

Továbbfejlesztett előfizetői szolgáltatások: A kiváló szolgáltatásminőség fenntartását megkönnyítve a CX4 zajbetörés elleni kapcsolókkal van felszerelve, amelyekkel hatékonyan észlelhetők és ellenőrizhetők a zajbetörés okozta problémák, és segítik az üzemeltetőket a szolgáltatáskiesések minimalizálásában. A kapcsolók egy opcionális modul segítségével távolról is működtethetők.

Felhasználóbarát, robusztus és megbízható: A könnyű kezelhetőség fontosságát felismerve a CX4 felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, nyomógombos vezérléssel és áttekinthető kijelzővel. Az összehangolási folyamatot tovább egyszerűsíti, hogy konfigurálása elektromos áramkörökkel történik, amelyeket a nyomógombok zökkenőmentesen vezérelnek. A robusztus erősítő a kihívást jelentő körülményeknek is ellenáll, amit az IP67-es védettségű burkolat is bizonyít. A kialakítás biztosítja, hogy az erősítő a környezeti tényezőktől függetlenül megbízható komponensként szolgáljon bármilyen szélessávú infrastruktúrában.

A CX4 kifejezetten az európai kábeles szélessávú szolgáltatók számára készült, akik nagy teljesítményű, megbízható és hatékony elosztóerősítőt keresnek. Fejlett funkciói, valamint felhasználóbarát működése ideális választássá teszik a szélessávú képességeiket fejleszteni kívánó szakemberek számára.

Kínálatunkban jelenleg elérhető Teleste erőstők itt találhatók!

Forrás: https://www.teleste.com/news-and-insights/press-and-stock-releases/net/teleste-introduces-cx4-the-first-european-style-1-8-ghz-amplifier/?utm_campaign=ESD+-+Extended+Spectrum&utm_content=Oktopost-facebook&utm_medium=post&utm_source=facebook