Nézők milliárdjai számára biztosít élő műsorokat az Appear idén nyáron

július 01.
Aktualitások
Nézők milliárdjai számára biztosít élő műsorokat az Appear idén nyáron

A nyár legtöbb nemzetközi sportesesménye Appear eszközökön kerül továbbításra vagy feldolgozásra.

Az Appear, az élő produkciós technológia globális vezetője, az idei sportnyár során több ezer kamerakép élő közvetítését végzi, amelyek világszerte több milliárd szurkolót érnek el. Az Appear médiafeldolgozási és közvetítési technológiája biztosítja a kiváló minőségű és hatékony élő sportprodukciókat a műsorszolgáltatók és az üzemeltetők számára, akik a nyár legtöbb globális sporteseménye mögött állnak.

"A labdarúgástól és a tenisztől kezdve az autósporton át a nemzetközi multisporteseményekig figyelemre méltó, hogy a sportközvetítők mekkora közönséghez jutnak el idén nyáron" - mondta Thomas Bostrøm Jørgensen, az Appear vezérigazgatója. "Az élő sport a globális médianézettség egyik erőteljes mozgatórugója, a sportrajongók pedig a leghűségesebb ügyfelek közé tartoznak. Kritikus fontosságú, hogy olyan technológiai infrastruktúrával rendelkezzünk, amely megfelel a még magával ragadóbb és jobb minőségű sportélmények iránti növekvő igényeknek. Ügyfeleink azért választanak minket, mert rendkívül hatékony és fenntartható módon támogatjuk a fokozott tartalom monetizálására és a magasabb termelési értékre vonatkozó igényüket."

Az Appear médiafeldolgozási és tartalomszolgáltatási megoldásai hatékonyan teszik lehetővé a szurkolói élmények fokozását, ésszerűsített, költséghatékony és környezeti szempontból fenntartható működéssel. Több funkciót kínálnak egyetlen, kompakt, moduláris rendszerben, így olyan eszköztárat biztosítanak, amely számos élő produkciós alkalmazási forgatókönyv kiszolgálására alkalmas. A nagy sűrűségű hardver drasztikusan csökkenti a szükséges rackhelyet miközben a szállítási költségek és a kapcsolódó kibocsátások több mint 80%-kal csökkennek.

"Piacvezető képességeink és az Appear X Platform hírneve miatt a prémium kategóriás globális sportesemények számára mi vagyunk az első számú választás" - folytatta Jørgensen. "A világ vezető sportközvetítőivel való folyamatos együttműködésünk biztosítja, hogy a nyár folyamán sportrajongók milliárdjai élvezhetik a felejthetetlen pillanatokat. Alig várjuk, hogy ügyfeleinket a lehető legjobb élő sportélményt és a legmagasabb produkciós értéket nyújthassuk.”

Az Appear médiafeldolgozási és -szállítási megoldásai piacvezető rugalmasságot, sűrűséget és költséghatékonyságot kínálnak. Az Appear X Platformja lehetővé teszi a műsorszolgáltatók (broadcasterek) és szolgáltatók számára, hogy fejlett távoli gyártási és terjesztési munkafolyamatokkal világszerte megkönnyítsék az élő közvetítést. A vezető iparági szabványok, például a HEVC/AVC, az ST-2110, a JPEG-XS, az NMOS és a nagy kapacitású SRT integrációja, valamint a feldolgozási funkciók, a hálózati címfordítás (NAT) és a tűzfal funkciók sokszínűsége átfogó és rugalmas megoldást biztosít a tartalomszolgáltatáshoz.


Forrás: https://www.appear.net/blog/2024/06/11/live-production-summer-of-sports/