A CommScope és a Vantiva lezárta a CommScope Home Networks üzletágának adás-vételét

január 11.
Aktualitások
A CommScope és a Vantiva lezárta a CommScope Home Networks üzletágának adás-vételét

Ez a művelet megerősíti a Vantiva vezető pozícióját a globális kapcsolt otthonok piacán.

Párizs - 2024. január 9. - A Vantiva (Euronext Paris: VANTI), a hálózati szolgáltatók (NSP-k) számára a fogyasztók világszintű összekapcsolását lehetővé tevő globális technológiai vezető vállalat ma bejelentette a CommScope Home Networks felvásárlásának befejezését.

A CommScope Home Networks üzletágának felvásárlása a Vantiva számára valódi dimenzióváltást jelent. Az összekapcsolt otthonok piacának e két jelentős szereplőjének egyesülése lehetővé teszi a Vantiva számára, hogy növelje a csoport nyereségességét, jelentősen bővítse ügyfélportfólióját, és megszilárdítsa innovációs kapacitását, megerősítve a Vantiva jelenlétét a CPE-k piacán.

"Ez a felvásárlás kulcsfontosságú mérföldkő a csoport fejlődésében. Mindarra épít, amit az elmúlt évben elértünk. Szeretnék köszönetet mondani minden munkatársunknak az elkötelezettségükért és odaadásukért, és üdvözlöm a CommScope-tól érkező új kollégáinkat, akikkel alig várjuk a közös munkát. A Home Networks üzletág integrációja ügyfeleink számára is előnyös lesz azáltal, hogy felgyorsítja innovációinkat, növeli ellátási és szolgáltatási kapacitásunkat, és lehetővé teszi számunkra új földrajzi területek kiszolgálását" - nyilatkozta Luis Martinez-Amago, a Vantiva vezérigazgatója.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy lezárhatjuk ezt a tranzakciót, és a Vantiva részvényeseivé válhatunk. Biztosak vagyunk abban, hogy ez a kombináció lehetővé teszi a Vantiva további növekedését és az iparág vezető vállalatává válását" - nyilatkozta Chuck Treadway, a CommScope vezérigazgatója.

Forrás: https://www.vantiva.com/investor-center/financial-news/vantiva-finalizes-the-acquisition-of-commscopes-home-networks-business/?utm_campaign=VANTIVA&utm_content=277423494&utm_medium=social&utm_source=linkedin&hss_channel=lcp-18898907