Az Appear megkapta az Év Terméke díjjat az X Platformban elérhető SRT megodlásért

április 18.
Aktualitások
Az Appear megkapta az Év Terméke díjjat az X Platformban elérhető SRT megodlásért

Az Appear, az élő produkciós technológiák globális vezetője nagy örömmel jelentette be, hogy elnyerte a rangos 2024-es NAB Év Terméke díjat a CONNECT (Hardveres infrastruktúra) kategóriában. Ezt az elismerést a Las Vegasban megrendezett NAB Show során adták át az Appear innovatív X Platform hardver gyorsított SRT megoldásának.

Az Appear innovatív csapata által kifejlesztett X Platform Hardware-accelerated SRT forradalmi termék, amely kihasználja a Secure Reliable Transport (SRT) protokollban rejlő lehetőségeket, és újradefiniálja a műsorminőségű videók interneten keresztüli továbbítását. Az X Platform kiemelkedik robusztus, nagy sűrűségű és skálázható architektúrájával, amelyet úgy terveztek, hogy jelentősen javítsa a videoközvetítés működési hatékonyságát és költséghatékonyságát. A hagyományos SRT-megoldásokkal ellentétben az X Platform akár 22 UHD kamera sávot is képes támogatni, és több mint 192 SRT-kapcsolatot kezel, lenyűgöző, 18 Gbit/s-os átviteli sebességgel, egyetlen 1RU méretű házban.

Ez a technológia lehetővé teszi továbbá a nyilvános internetkapcsolatokon keresztüli kiváló minőségű videószállításhoz szükséges költség, hely és energia drasztikus csökkentését, megfelelve a modern média- és szórakoztatóipari vállalatok szigorú követelményeinek. Alkalmazása máris mélyreható hatást fejtett ki a világ néhány vezető műsorszóró márkája számára, ahol lehetővé tette az infrastrukturális költségek jelentős csökkentését.

A NAB Év Terméke díj az Appear elkötelezettségét bizonyítja az innováció és a kiválóság iránt az élő produkciós technológia területén. Kiemeli a vállalat azon képességét, hogy olyan élvonalbeli technológiákat fejlesszen ki, amelyek kielégítik a kritikus iparági igényeket, és kitolják a médiaszállítás és -közvetítés lehetséges határait.

Az Appear hálás ezért az elismerésért, és továbbra is elkötelezett a műsorszórás jövőjét alakító, úttörő megoldások iránti törekvése iránt.


Forrás:  https://www.appear.net/blog/2024/04/17/nab-award-srt/