Appear
X20

X sorozatú 2RU, moduláris, nagysebességű, biztonságos broadcaster platform

Részletes leírás

Az Appear X platform ideális a Cisco DCM termékek alternatívájaként!

Az X platformot a műsorszóró hálózatok terén fokozódó, ultranagy sebességű IP hálózatok telepítése által biztosított új lehetőségek kiaknázására fejlesztették. Úgy tervezték, hogy megfeleljen az összes olyan kihívásnak, melyet egy teljesen IP-alapú infrastruktúra jelent.

Az X platform két alapkeret opciót biztosít, a kompakt 1RU méretű X10 verziót, illetve a nagyobb kapacitású 2RU méretű X20 alapkeretet. Mindkét keret használható önállóan, vagy a széles körben elterjedt Appear TV XC5x00 keretekkel együttesen. A házon belül kifejlesztett magas átviteli kapacitású adatbusz architektúra biztosítja a modulok összeköttetését, a kettős hot swap tápegység alkalmazást, a kettős frontoldalról beillesztett kontrol modul és a hat, vagy tizenkettő, hátoldalról beilleszthető funkció modulok csatlakozását. A hagyományos 230 VAC tápegységek mellett, -48VDC tápegység is alkalmazható a keretekben.

Főbb jellemzők:

  • Moduláris felépítés akár 12 funkció kártya fogadásával
  • WEBalapú konfigurálás, LED visszajelzés a tápegység és ventilátor modulokon
  • Ventilátoros hűtés (előlaptól hátlap felé)
  • Kettős redundáns „hot swap” tápegység
  • Üzem közben cserélhető „hot swap” kártyák
  • 100-240V AC, 50/60 Hz
  • -48V DC

A platform tulajdonságai:

NAGY ADATSEBESSÉG
Többszörös kétirányú 10G interfészek, és akár 140G rendszeren belüli adatforgalom.

KÉSLELTETÉS
Alacsony alaplapi késleltetés (1ms alatti) mely a teljes késleltetés során elhanyagolható. Amikor késleltetési pufferekre van szükség, (pl.: jitter mentesítés) akkor a pufferméret, ezáltal a késleltetés mértéke állítható.

MPEG ÉS NATÍV IP KEZELÉS
A lehetőség, hogy képes kezelni az összes általánosan használt videó protokollt, jövőtálló megoldást biztosít. Az X platform programozható célhardveren alapul, így szükség esetén a funkciókhoz hozzá adhatók a jelenleg még nem definiált szabványokkal leírt protokollok.

AVC, HEVC, TICO ÉS JPEG2000 TÖMÖRÍTÉS
Az összes a professzionális műsorszórásban alkalmazott tömörítési technológia támogatott, így az X platform megfelelő berendezés bármely üzemeltetési követelmény mellett, a tartalom beszerzés, távoli tartalom előállítás, videó hálózatok és elosztás területén.

IP HÁLÓZATI BIZTONSÁG
Egy videó központú, költséghatékony, egyszerűen alkalmazható, nagykapacitású tűzfal funkció, mely szükség szerint felügyeli és regenerálja a forgalmat.

KAPACITÁS
A legtöbb modul 4.000 (2.000 be és 2.000 kimenő) jelfolyam / csatorna kapacitással rendelkezik 10G adatforgalom mellett.

FELÜGYELET ÉS IRÁNYÍTÁS
A beágyazott menedzsment rendszer hatékonyan irányítja a hagyományos IPTV és OTT összeolvadásával létrejövő lineáris és igény szerinti csatornákból potenciálisan összeálló hatalmas tömböket.

SDI-ról IP A nagy sűrűségű SDI bemeneti/kimeneti modulok támogatják az SMPTE 2110 és SMPTE 2022-6 szabványok szerinti klasszikus koaxiális vagy száloptika alapú SDI hálózatok átalakítását IP hálózatra.

HOZZÁFÉRÉS SZABÁLYZÁS
A hozzáférés szabályzása egy új szabvány a felhasználók menedzselésében a kritikus hálózati eszközökhöz való hozzáférés terén. A felhasználói fiók négy különböző hozzáférés szintet definiál, így felhasználónként ezen négy szint közül határozható meg az adott felhasználóra vonatkozó hozzáférési szint.

REDUNDANCIA
A tervezés során, az önálló üzem esetén elérhető legmagasabb üzembiztonság és hibamentes működés elérése volt a cél. Az egyedülálló hatékonyságú, rendeltetés célú hardver kialakítás tervezésénél ügyeltek a magas megbízhatóságra és üzemi stabilitásra. Belső hiba fellépése esetén számos redundancia opció biztosítja a rendszer teljes üzemben tartását. A kettős, kihagyás-mentes belső forgalom átkapcsolás funkcióval rendelkező, aktív/aktív üzemű vezérlő/switch modulok opcionálisan alkalmazhatók egy kereten belül, így többféle kritikus hiba esetén is biztosítják a szolgáltatási forgalom leállás nélküli, kereten belül automatikusan végrehajtott helyreállítását.

Magyar nyelvű termékbemutató

Dokumentumok
Adatlap letöltése
Appear - Termékcsoportok