Ribbon Communications

A Ribbon Communications kommunikációs szoftvereket, IP- és optikai hálózati megoldásokat szállít a szolgáltatók, a vállalatok és a kritikus infrastruktúrák számára világszerte. Mélyen együttműködünk ügyfeleinkkel, és segítünk nekik modernizálni hálózataikat, hogy javítsák versenyhelyzetüket és üzleti eredményeiket a mai intelligens, állandóan bekapcsolt és adatéhes világban. Innovatív, végponttól végpontig terjedő megoldásportfóliónk páratlan méretarányt, teljesítményt és agilitást biztosít, beleértve a magtól a szélső szoftverközpontú megoldásokat, a felhő-natív ajánlatokat, a vezető biztonsági és elemzési eszközöket, valamint az 5G-hez szükséges IP és optikai hálózati megoldásokat. Továbbra is nagy figyelmet fordítunk a környezetvédelmi, társadalmi és kormányzási (ESG) kérdésekkel kapcsolatos kötelezettségvállalásainkra, és évente fenntarthatósági jelentést teszünk közzé érdekelt feleink számára.


Mit csinálunk?

A Ribbon segít a világ vezető kommunikációs szolgáltatóinak és vállalkozásainak a kommunikációs technológiák következő generációjának bevezetésében, beleértve a felhőalapú kommunikációt ("Cloud"), az internetprotokollt ("IP") és a munkamenetkezdeményezési protokollt ("SIP"), Voice over LTE Long Term Evolution ("VoLTE"), Voice over Internet Protocol ("VoIP"), Unified Communications ("UC"), Web-based Real Time Communications ("WebRTC"), Edge Computing, Software-Defined WAN ("SD-WAN"), Analytics, Applications Programming Interfaces ("APIs") és Embedded Communications. A világszerte több mint ezer ügyféllel és a hálózatok átalakításában és biztosításában szerzett 20 éves tapasztalattal rendelkező Ribbon lehetővé teszi a szolgáltatók és a vállalatok számára, hogy átalakítsák kommunikációs hálózataikat, gyorsan telepítsenek új kommunikációs hálózatokat és szolgáltatásokat, valamint hogy ügyfeleket szerezzenek és tartsanak meg, és jelentős kapcsolódó megtérülést érjenek el.

A Ribbon iparágvezető termékportfóliója az IP-rendszerektől, optikai rendszerektől és session border controllertől ("SBC-k") a szolgáltatók és a vállalatok számára, az intelligens szélektől az SD-WAN, a Network Edge Orchestration, a policy és routing, a hívásvezérlők vagy softswitchek, a média gatewayek, az alkalmazásplatformok, a kommunikációs kliensek és a jelzővezérlők mellett a "szolgáltatásként" nyújtott felhőalapú kommunikációs megoldásokig terjed. A vállalat átfogó portfóliójához páratlan végponttól végpontig terjedő szolgáltatásbiztosítási, biztonsági, csaláskezelési és elemzési megoldások is tartoznak. Mindezen megoldásokat a világ legnagyobb IP- és optikai hálózatainak tervezésében, telepítésében és karbantartásában széles körű tapasztalattal rendelkező globális szolgáltatói csapat támogatja.
A vállalat arra is összpontosít, hogy biztonságos, szolgáltatói szintű vállalati kommunikációs képességeket biztosítson olyan iparági vertikális ágazatok számára, mint a pénzügyi, kormányzati, oktatási és egészségügyi szektor.  Mindezen iparágak már most is élvezik a Ribbon biztonságos, egységes, megbízható és beágyazott kommunikációs képességeinek előnyeit, amelyek javítják az együttműködés képességét és növelik a termelékenységet.

A Ribbon átfogó Secure Cloud Communications és IP Optical Networks portfóliója a vezetékes, mobil, kábeles (MSO), nagykereskedelmi és adatközponti összekapcsolási szolgáltatók számára minden méretben a legújabb:

  • 5G Mobile Backhaul és analitika
  • Metro-aggregáció és optikai hálózatos hozzáférés
  • Munkamenetbiztonság, házirend és személyazonosságbiztosítás
  • Felhőalapú kommunikációs szolgáltatások menedzselt vállalati pereme
  • Hálózati betekintést és biztonságot szolgáló analitika
  • Hálózattranszformáció a szállítási és hangszolgáltatásokhoz
Ribbon Communications - Termékcsoportok