DEV

Az eredetileg 1995-ben alapított DEV-t kifejezetten azzal a céllal hozták létre, hogy a világ egyik vezető, Németországban tervezett, fejlesztett és gyártott R-átviteli rendszer egyik vezető szolgáltatója legyen. Több mint húsz évvel később beteljesítjük ezt a törekvést, a németországi Friedberg-i székhelyünkből. A DEV Systemtechnik GmbH elvállalta, hogy fejlessze és gyártsa az úttörő RF-átviteli berendezési megoldások fejlesztéseinek és gyártásának a kihívásait amelyek a jelátvitelt világszerte egyszerűvé és megbízhatóvá teszik.

A műholdas kommunikációs, távközlési és RF-szakemberek magas motivációjú csapatának sokéves gyakorlati tapasztalata van a terepen is bevált technológiák és megoldások megvalósításában mind a hardverek mind pedig a szoftverek területén. Ezért a DEV megoldásokra támaszkodó ügyfelek közé tartoznak a világ legigényesebb rendszerintegrátorai, kommunikációs szolgáltatói és műsorszolgáltatói. Reméljük, hogy meg fogja fontolni a követésüket, iránymutatásukat.

A DEV csapat különböző területekről  jövő magasan képzett szakemberekből áll : értékesítés, marketing, kutatás és fejlesztés, termelés és ügyfélszolgálat, adminisztráció és beszerzés.  Műszaki és kereskedelmi csapatunk mindig rendelkezésre áll az ön kérdéseinek megválaszolására. Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a legmagasabb szintű szakmai tanácsadásért, illetve termékspecifikus vagy alkalmazásspecifikus tanácsadásértNemcsak termék- és szolgáltatást nyújtó cég szeretnénk lenni - a mi feladatunk az, hogy megkönnyítsük az üzemeltetők életét.

DEV - Termékcsoportok