Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

Az ARRIS eszközökkel ért el a Kabel Deutschland átviteli-sebesség világrekordot, mely meghaladta a 4.7Gbit/s sebességet!

Az ARRIS Group INC bejelentette, hogy Németország legnagyobb KTV szolgáltatója, a Kabel Deutschland (KD), sikeresen tesztelte az EuroDOCSIS 3.0 alapú ARRIS C4® CMTS és 12 db ARRIS Touchstone® CM820S kábelmodemmel megvalósított, 8 csatorna-összefogással működő, 4.7 Gbit/s sebességet biztosító rendszert.

A tesztek valós KTV hálózaton folytak, németországi Schwerin város iskolájában. A schwerini KTV hálózatot nemrég újították fel 862 MHz –es hálózattá, és a tesztek alapját képező eszközök, mind azonnal megrendelhetőek kereskedelemből. A Kabel Deutschland az ARRIS ügyfele már 2007-óta.


„A területi tesztjeink az ARRIS-szal a több, mint 4 Gibt/s összegzett sebességet biztosító rendszerre azt bizonyítják, hogy Németország leggyorsabb broadband hálózatait üzemeltetjük” mondta Lorenz Glatz úr, a KD műszaki igazgatója. „Ennek a technológiának a használatával, a jövőben elméletileg egy film letöltése mindösszesen 8 másodpercig tartana, ami azt jelenti, hogy a hálózat gyorsabb, mint maga a gépünk. Ez azt bizonyítja, hogy a mai broadband hálózatok és infrastruktúrák, már készen állnak a jövő kihívásaira.”

 

„Ez azt demonstrálja, hogy a mai HFC hálózatok már biztosítják a kapacitást a teljes IP videó szolgáltatáshoz, mely azt teszi lehetővé, hogy a HFC hálózat egy borzasztó nagy sávszélességet biztosító eszköz legyen a jövőben a broadband ügyfelek számára” jegyezte meg Tom Cloonan úr az ARRIS műszaki igazgatója. „Gratulálunk a Kabel Deutschland sikereihez, és hiszünk benne, hogy ők a jövő szolgáltatásait kínálják, már ma az ügyfeleiknek.”

 

Bővebben a C4-ről>>

 

2012-06-11 - www.arrisi.com

Vissza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat