Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

ARRIS bemutatta az új 24U modult a C4 és C4c CMTS-ekhez

ARRIS bemutatta a C4® CMTS 24U Cable Access Modult. A 24U CAM megduplázza a C4 és C4c korábbi upstream kapacitását, ezzel lehetővé teszi, hogy a KTV szolgáltató nagyon sávszélességet biztosítson az előfizetőinek.

A modul természetesen támogatja a DOCSIS® 3.0 upstream channel bonding-ot (csatorna összefogást), és így alkalmazásával jelentősen csökkenthetők a bővítési költségek. A 24U CAM támogatja a 5-42-től a 5-65 és a 5-85MHz frekvencia tartományt az upstream szolgáltatásokra, és ezzel a KTV szolgáltatók bővíthetik a visszirányú spektrumot, bővíthetik a meglévő HFC infrastruktúra kapacitását. A 24U modul alkalmazható normál ill. duplex redundanciával és további meglévő C4 és C4c elemekkel, mely így a meglévő beruházás értékét tovább növeli az új modul alkalmazása.

A 24U kártya bevezetésével az ARRIS továbbra is piacvezető a „megszakításmentes” RF kapacitás-bővítésben, mely a meglévő C4c és C4 rendszer esetében kizárja az RF kábelezés megbontását, ill. további szükséges eszközök beszerzését bővítés esetén. A nemrég szintén bemutatott XD CAM modullal együtt alkalmazva, a C4c és C4 CMTS rendszer most valóbban a legnagyobb kapacitást biztosítja a piacon elérhető CMTS-ek közül, továbbá a legjobb ár/érték arányt nyújtja a versenytársakkal szemben.

Az új 24U CAM alkalmazása lehetővé teszi a KTV szolgáltatónak az US kapacitás megduplázását anélkül, hogy új alapkeretet, vagy modult keljen neki beszerezni, ekképpen az ARRIS növeli a meglévő rendszer az értékállóságát,” jegyezte meg Todd Kessler úr az ARRIS termékigazgatója.
„Mi úgy hoztuk létre a C4 CMTS platformot, hogy a legnagyobb rugalmasságot nyújtsa, és minden szempontból megfeleljen az üzemeltetők specifikus igényinek, a sávszélesség, DS, US és a skálázhatóság szerint. Továbbá a C4 és a C4c teljes mértékben támogatja az IPv4 és az IPv6 forgalmat is.”

 

2011-06-29 - www.arrisi.com

Vissza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat