Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

ARRIS bemutatta a C4 CMTS teszt rendszert, mellyel lehetővé válik 4,5 Gbps átviteli kapacitás, ONU-nkénti 128 DS csatorna alkalmazásával

A teszt rendszert az ARRIS a NCTA 2011 kiállításon mutatta be, Chicago-ban. A teszt rendszer lehetővé teszi egy valósidejű 4,5 Gbps sebességű fájlátvitelt, mely 128 DS csatorna alkalmazásával valósul meg.

A teszt során az ARRIS C4 CMTS a legújabb fejlesztésű 32 Downstream Cable Access Module (32D CAM-ok) –al működik, melyek a 128 DS csatornát állítják elő. Az átviteli sebesség mérése során, kísérleti jelleggel bebizonyosodott, hogy a teljes kapacitás 4,5 Gbps. Ez a rekordkísérlet előremutató annak érdekében, hogy a jövőben a HFC és ezzel együtt az (Euro)DOCSIS hálózatok legyenek az újgenerációs IP Video rendszerek átvitelei közegei.
A teszt alkalmazás érdekessége, hogy demonstrálja a 5-200 MHz –es tartományban az un. „high-split DOCSIS upstream” rendszert ami 575 Mbps kapacitást eredményez egyenként az ARRIS 24 US kapacitású vissziránymodulok esetében. Ez a teszt rámutatat az új frekvencia allokációk alkalmazására a jövő HFC hálózatainak esetében, mellyel a szolgáltatók megőriztetik a beruházásaiknak az értékét.

A teszt az alábbi három fő kérdése világított rá:

 

  • Bemutatta a HFC hálózatok óriási kapacitását
  • ARRIS C4 CMTS megnövelheti a HFC hálózat értékét, a mérhetetlen kapacitás bővüléssel
  • Továbbá, rámutatott a jövő DOCSIS CMTS rendszereinek a rejtett rugalmasságra, mellyel növelhető a HFC hálózatok US kapacitása is

 

 

Bővebben az ARRIS C4-ről>>

 

 

2011-06-16 - www.arrisi.com

Vissza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat