Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

Látogasson el az ARRIS E21-es standjára a kölni ANGA Cable vásáron a 10.2-es csarnokban, 2010. május 4 és 6-a között!

Keressen fel az ARRIS-t az ANGA Cable-en, hogy megnézze megoldásait, melyeket, a világ mindenbármely részén működő KTV hálózati üzemeltetőknek fejlesztettek, akik egyszerre akarnak szolgáltatni nagy sebességű adatátvitelt, hangátvitelt, igény szerinti videó letöltést (VoD), továbbfejlesztett hirdetési módokat, Assurance-et, szélessávú hozzáférést és új generációs optikai platformot.

Az ARRIS a 10.2-es csarnokban az E21-es helyen állít ki.

A kiállítás részei:

  • ARRIS DOCSIS 3.0 szélessáv, mely 300+ Mb/s sebességet kínál, a Touchstone DOCSIS CPE berendezések C4 CMTS és a 8Dx4U csatorna-összekapcsolási képességet használja fel. Az éppen most bemutatott C4c™ kompakt CMTS egység szintén ki lesz állítva, az új Touchstone® vezetéknélküli hang és adat modemek, valamint a ServAssure network menedzsment szoftver , melyek biztosítják a legnagyobb felhasználói elégedettséget.
  • ARRIS D. Az ARRIS triple play, mely biztosítja az előfizetőknek a személyre szabott tartalmat és szórakoztatást, több készülékre. A végponttól végpontig terjedő bemutató felhasználja a ConvergeMedia™ Application Management and XMS Distribution Platform -ot, csakúgy, mint a C4 CMTS, D5™ Universal Edge QAM-ot, a Touchstone Cable Modem -eket és a Moxi Set Top Box-ot. Ezek mellett az ARRIS ConvergeMedia Advanced Advertising Unified Platform -ot is bemutatjuk.
  • Az ARRIS hozzáférési és átviteli üvegszálas megoldása RFoG -gal videóra, hangra és adatra EPON -nal, nagy sebességű adatátviteli szolgáltatásra, az ARRIS több hullámhosszúságú megoldásai, az egyszeres és többszörös sűrűségű, előre irányú CORWave technológia egy üvegszálon négy hullámhosszig való átvitelre.
  • Az ARRIS WorkAssure távoli munkaerő szoftver menedzsment rendszer , mely feleslegessé teszi a költséges utazást és a működtetési költségeket a legkisebbre csökkenti.


Szónoki szekció:

Továbbfejlesztett RS-DVR értékesítés integrált reklámozás segítségével`, `háromféle szolgáltatás közvetlenül a felhasználóknak` technológiai ülés, május 6-án, csütörtökön 14:30 -15:45, az ARRIS felszólalója: Jobst Muelbach alelnök, Igény szerinti megoldások, ARRIS EMEA (Europe, Middle East, Africa) terület.

2010-06-14 - Pester Attila

Vissza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat