Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

Teleste az ANGA Cable Show 2011 kiállításon

Az ANGA Cable kiállítás Európa vezető Broadband és Műholdas szakmai rendezvénye, mely május 3-5. között lesz megtartva Kölnben, Németországban. A Teleste kiállítja a digitális, valamint IPTV fejállomás és hálózati megoldásait.

A középpontban idén a 3 screens technológiák állnak. Szeretettel várják a kedves ügyfeleket annak érdekében, hogy beszélgetéseket kezdjenek arról, hogy hogyan fog kinézni a jövő fejállomás és a jövő elosztóhálózatai. A Teleste az alábbi megközelítésben állít ki eszközöket a standján:

 

  • „Manage” (menedzselés) - hálózat hibák nélkül. Teleste CATVisor EMS rendszer szoftver mely állandó felügyeletet biztosít a KTV hálózatokhoz. Ezzel együtt jövőálló beruházás, az új skálázható intelligens AC9000 node alkalmazása, melyet a Teleste itt mutat be először.

  • Maximalizálja a bevételeit az ipar legflexibilisebb digitális fejállomás platformjával a Teleste Luminatoval. A Luminato használatával egyre több szolgáltatást tud implementálni, egyre kisebb számú eszköz felhasználásával.

  • Képjel átvitel a legjobb paraméterekkel a Teleste RF termékcsaládjával, mellyel megvalósíthatók az FTTx és korszerű HFC alkalmazások.

 

 

2011-04-21 - www.teleste.com

Vissza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat