Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

Az ARRIS kiállítja az EuroDOCSIS kép, hang és nagysebességű adatátviteli portfólióját, különböző képfelbontású, EPON és WIFI megoldásait az ANGA Cable kiállításon

ARRIS bemutatja az újonnan bővített videó és adat megoldásait az európai KTV szolgáltatóknak, az ANGA 2011 kiállításon és konferencián, május 3-5. között, Kölnben, Németországban.

Ezen az újításokkal együtt bemutatják a már meglévő  EuroDOCSIS alapú triple play platformokat, és a teljesen új „Whole Home Solution Media Gateway -t” (Teljes Előfizetői Média Center), különböző képfelbontású videó, és reklámbeillesztési megoldásokat, EPON hozzáférési eszközöket, hálózatmenedzsmenti szoftvert, professzionális szolgáltatásokat, valamint, kül- és beltéri WIFI megoldásokat az E21-e standon.


A standon kiállítva megtalálhatóak lesznek:

 

  • 16 DS csatorna-összefogásra képes C4 CMTS. Szintén megtekinthető lesz a VIPrTM DVB Transzkóder platform és a Touchstone ® WIFI és kábelmodem család is.

  • Az ARRIS új Home Média Center eszköze 6 tunerrel ellátott, DVR funkciós, Internet és média megosztásra alkalmas STB.

    Az ARRIS hálózatmenedzsmenti szoftver a ServAssure, az „iránytű” a triple play hálózati menedzsmentben. A ServAssure Live! egy valósidejű hibafeltáró és kezelő rendszer a kisebb méretű hálózatok számára. Az ARRIS WorkAssure szoftver segít a szolgáltatóknak kiküszöbölni a csomagtorlódásokat és, így csökkenti a működési öltségeket.

  • Az ARRIS multi-screen (különböző képfelbontású), multi-network (muli-hálózati) megoldások, melyek perszonalizálva juttatják el az előfizetői tartalmat a megfelelő eszközre, mely szintén lehetővé teszi a személyre szabott reklámok célba juttatását a ConvergeMedia Management Suite és XMS Distribution platformok segítségével.

  • Az ARRIS hozzáférési hálózatok megoldásai, RFoG és EPON megoldásai, melyek támogatják a multi hullámhosszú  átviteli rendszeralkalmazásokat, valamint a alacsony energiafelhasználású optikai adókat és vevőket, melyek csökkentik az üzemeltetési költségeket.

  • Az ARRIS WiFi megoldásai, melyekkel a szolgáltatók kül- és bel téren nyújthatnak üzleti szolgáltatásokat. Ebben az ARRIS partnere a Ruckus Wireless ®.

  • ARRIS professzionális szolgáltatásai, melyek kiterjednek üzemeltetési támogatásra, hálózat fejlesztése, rendszer integrációra, és hálózattervezésre.

 

 

 

2011-04-07 - www.arrisi.com

Vissza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat