Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

ARRIS sikeresen tesztelt 800 Mbps előfizetői adatsebességet Dél-Koreában

ARRIS bejelentette, hogy a Dél-Korea vezető telekommunikációs szolgáltatójával, az SK Broadband Inc.-vel együttműködve, sikeresen tesztelte a 16 DS csatorna-összefogás által 800 Mbps sebességet biztosító DOCSIS rendszert, ARRIS C4® CMTS (Software Release 7.4) és SK Broadband 16x4 modem használatával.

„A lehetőség, hogy egy szolgáltató akár 800 Mbps sebességet tud szolgáltatni, nagyban megerősíti a versenyképességét az FTTP (Fiber to the Premises – optika az épületig) ill. PON (Passive Optical Networks – passzív optikai hálózatok) technológiát használó versenytárssal szemben” – mondta Ken Wright az ARRIS műszaki igazgatója. „Ezen szolgáltatás biztosítása a meglévő HFC (Hybrid Fiber Coaxial) infrastruktúra használatával azt eredményezi, hogy a KTV szolgáltatóknak nem szükséges hálózati beruházást végrehajtani, nagy költségvetéssel.


A koreai telekommunikációs piac a világ egyik legkihívásosabb környezete a szolgáltatók számára. Folyamatos növekedés tapasztalható az OTT videó (Over the Top video – hálózatokon túli szolgáltatás) szolgáltatások területén, mely szintén folyamatos sávszélesség növelést eredményez, mind az egyedi, és mind az üzleti ügyfelek esetében. A telekom szolgáltatók folyamatos sávszélesség növekedést nyújtanak, és ezért a KTV szolgáltatók mint a SK Broadband és agyártó, mint az ARRIS nem csak egymást kell, hogy szolgálják, de közösen kell, hogy a versenystratégiát kidolgozzák.


„Nagyon fontos és érdekes technikai mérföldkőhöz étünk” –mondta Todd Kessler az ARRIS termékfejlesztési igazgatója. „Az adatsebesség amiről eddig csak álmodtunk, ma már valósággá vált a fogyasztói piacon, és az SK Broadband az egyik vezető úttörője ennek bevezetésében. ARRIS nagyon régi múlttal rendelkezik az innováció területén, valamint nagy elkövezettséggel a nyitott szabványok és nyitott gyártói platformokkal szemben. Ez a eredmény a folytatása a korábbi DS csatorna-összefogás fejlesztésnek és közvetlen példája a mi elkötelezettségünknek a gyorsan fejlődő ázsiai szélessávú internet piacokkal szemben."

 

2011-02-03 - www.arrisi.com

Vissza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat