Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

A hatékonyság új szintje a Teleste hálózatával és hibrid TV megoldásaival, bemutatkozás az ANGA-án

Bemutatunk Önnek olyan hálózati és szolgáltatási platform megoldásokat, melyek minden időben biztosítják a modern szolgáltatások széles választékát, maximális hálózati teljesítmény biztosítása mellett. A kiváló hálózatmenedzsment és hatékonyság, melyet az intelligens hálózati megoldások, teljesen más szinten biztosítják a szolgáltatásokat és az előfizetői élményt. Annak köszönhetően, hogy a Teleste a minőségre, a kiváló teljesítményre és a környezetbarát tervezésre összpontosít, a hatékonyság új szintjét és aggodalommentes üzleti megközelítést kínálunk Önnek. Az egész profitot jelentő tulajdonlásról szól.

Az iparág legrugalmasabb fejállomás platformját, a Teleste Luninatót mutatjuk be, teljes pompájában. A Luminato kártyahelyeinek feltöltésével különböző rendszerek alakíthatók ki az egység be- és kimeneti moduljaival.

    * Fejállomás egy dobozban koncepció, bemenetek, kimenetek és a szolgáltatás titkosítása (scrambling), mindez 1 RU méretű egységben
    * Központi jelfogadás, 100+ csatorna kínálata 1 RU méretben
    * A világ első EdgeQAM platformja a helyi tartalom bekapcsolásának lehetőségével, ugyanabban az 1 RU méretű egységben
    * EdgeCOFDM platform, mely a kábel hálózatokban DVB-T-n kínál szolgáltatásokat, integrált TV-k és DVB-T STB-k felé, ahelyett hogy az elavuló analóg technikába kellene pénzt fektetni
    * Magas elérhetőségi koncepció, teljes 101 hardver és IP jelfolyam redundanciával.

A Luminato az élő DVB-T jelet fogadja és feldolgozza a kapott szolgáltatást a különböző hálózatok felé, melyeket a Broadcast Manager állíthatunk be. Összesen négy, különböző rendszert mutatunk be, DVB-C-t, IP-t, DVB-T-t kábelen és hibrid hálózaton és DVB-C + IP-t. A Broadcast Manager arra is használatos, hogy az EPG információt fogadja az XMLTV fájlokból a digitális hálózat számára. A Luminato stabilitása és megbízhatósága nagy rendelkezésre állást az 1+1-es redundanciával, jelfolyam és tápellátás redundanciával, külső tápegységgel valósítható meg.

A Teleste MyCast IP rendszerrel megvalósítható az e-maillel, hírszolgáltatással, igény szerinti videóval, startover-rel, catch up szolgáltatással, netstreaming-gel, widget-ekkel és nPVR-rel, melyet most a felvételkészítés lehetőségét is (PVR) tartalmazza, valamint egy intuitív web interfészen át, ami lehetővé teszi a tévénéző számára, hogy távol legyen a készüléktől időzített felvételkészítés alatt. Ezeken túl a Teleste Virtuoso támogatja a VoD alkalmazás kábelen, és egyszerű DVB-C hálózaton, és MyCasttal együtt lehetséges az igény szerinti videó rendelése mobiltelefonnal vagy web interfészen keresztül.

2010-05-31 -

Vissza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat