Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

Az Appear TV elnyerte a tekintélyes Innovation Norway díjat

Az Appear TV, az új generációs fejállomás és IPTV rendszerek világméretű szállítója elnyerte az Internationalisation Award-ot, az ez évi Innovation Norway díjat.

Ezt a díjat olyan norvég cégnek adják, mely üzleti tevékenységét vagy termékét a nemzetközi piacon folytatja illetve terjeszti, és jól megtervezett stratégiájával nemzetközi sikert ér el. A díjátadási ünnepség december 24-én, csütörtökön Oslóban a Folketeateret-ben zajlott.

“Az Appear TV komoly erőfeszítéseket tett új, még fejlettebb technológiák kifejlesztésére, mely nagyobb kapacitást biztosít ügyfeleinek” mondta Gunn Ovesen, az Innovation Norway vezérigazgatója.

 

“Ez a kulcs ahhoz, hogy megelőzzék versenytársaikat, és ennek eredményeként vezető termékekkel és megoldásokkal jelenhetnek meg a piacon. Az Appear TV ragyogó példája annak a nemzetközi vállalatnak, mely a sikerét a folytonos innovációval érte el. Gratulálunk neki, hogy megnyerte az Innovation Norway’s Internationalisation Award 2010 díjat.

 

“Norvég vállalat vagyunk, de nemzetközi kitekintésünk van, mivel termékeinket hat földrész 70 országába adjuk el, és alkalmazottaink 16 nemzetből származnak” mondta Thomas Lind, az Appear TV műszaki támogatási igazgatója. “Nagyon örülünk, hogy az Innovation Norway elismerte a nemzetközi sikerünket, technológiai innovációnkat és az ezek mögött rejlő tervezőmunkát.” 

 

Bővebben az AppearTV -ről>>

 

2010-12-23 - www.appertv.com

Vissza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat