Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

Az ARRIS bejelentett kártyánkénti DS irányú jelfolyam sávszélesség növelést, valamint IPv6 támogatását a C4 és a C4c CMTS estében.

A C4 és C4c  CMTS az XD CAM használatával, modulonként 32 DS a kapacitás, valamint a 7.4 verziójú szoftver már IPv6 és Multicast forgalom támogatást is nyújt.

 

Az ARRIS bejelentette a DS modul továbbfejlesztését, mely jelentősen megnöveli a DS sávszélességet a DOCSIS 3.0 C4 és C4c CMTS-ben. A megnövelt sávszélesség lehetővé teszi a kábeltévé hálózat üzemeltetőknek, hogy nagyobb sávszélességet biztosítsanak az előfizetőknek sokkal kisebb költséggel, mint az korábban lehetséges volt.

Az előfizetőknek ez nagyobb sebességű szolgáltatási szintet jelent, különösen a nyolc csatornás összefogott szolgáltatásban, lehetővé téve a 304 Mb/s sebességet az észak-amerikai DOCSIS-nél (Annex B) és a 400 Mb/s sebességet az európai (Euro)DOCSIS-nál (Annex A). Ezen túl a C4 és a C4c támogatja az IPv6-ot, ami rendkívül fontos az iparág számára, mivel az IP címkínálat számottevően fogy, miközben folyamatosan nő az igény új címekre.


A DOCSIS 3.0-át C4 CMTS esetében elsőként 2008-ban muttaták be, 16 DS csatornás, egy kártyahelyes CA modullal (Cable Access Module, CAM). A második generációs DOCSIS 3.0 tulajdonságokkal a 16D CAM-ek kapacitása 32, Annex B, vagy 24, Annex A szerinti DS jelfolyam csatornákra bővült. A kapacitásnak e növekedése még inkább kiemeli a beruházás értékének megőrzését és a legkisebb bekerülési költséget a tulajdonos számára (TCO), melyet az ARRIS lehetővé tesz a kábel hálózat üzemeltetőknek, akik a C4, vagy C4c CMTS-t választották az IP hálózati igényeik hatékony kielégítésére. Az ARRIS üzleti programot is nyújt, mely egyszerűsíti a továbbfejlesztést a 16D CAM-ről az XD CAM-re, új modul vásárlása nélkül.
Az ARRIS szintén bemutatta a C4 és C4c 7.4-es szoftver verzióját, mely IPv6 támogatást és DOCSIS 3.0 Multicast forgalom támogatást biztosít. Mindezek az új tulajdonságok a nagy megbízhatóságú C4 architektúrára és az iparágban élenjáró redundanciára épülnek. Az üzemeltetők biztonságosan nyújthatják az IPv6 szolgáltatást, és a Multicast IP Video és a DOCSIS 3.0 csatorna összefogás kombinálásával lehetővé válik számukra a lehetséges leghatékonyabb módon az IP Video szolgáltatás is.


A UPC Broadband, a Liberty Global, Európa legnagyobb KTV üzemeltetője és hosszú idő óta ARRIS ügyfél, vezető szerepe van a továbbfejlesztett nagy sebességű adat szolgáltatás alkalmazásában, ezért nagy örömmel fogadta ezeket az új termékfejlesztéseket:


„A DOCSIS 3.0 szolgáltatások bevezetése óriási siker volt a UPC és a előfizetői számára, és nagyon fontos az új előfizetők bevonásában és megtartásában” mondta a UPC műszaki vezérigazgatója, Eric Lennon.
„Várjuk a további fejlesztéseket a nagysebességű adatszolgáltatás területén, ami rendkívül fontos ahhoz, hogy megtartsuk a versenyben a vezető szerepünket. Az ARRIS C4 CMTS nagyon jó választás volt, és ez az új fejlesztés jelentősen megnövelte kapacitást, és nagyon fontos, hogy olyan új szolgáltatást biztosít, mint az IPv6.


„Úgy gondoljuk, ez rendkívül jó hír a már meglévő és a jövőbeli C4 vásárlói bázisunk számára, mivel a C4 értéke minden alkalommal nő, amikor növeljük a kapacitást azaz a DS és US csatornaűrűséget” mondta az ARRIS Broadband Communications Systems elnöke, Bruce McClelland.


„Az XD CAM rendkívül költséghatékony mód a DS jelfolyam megkétszerezésére a szolgáltatás számottevő megszakítása és nagyobb konfigurációs változtatások nélkül, és kikövezi az utat ahhoz, hogy a legmagasabb minőségű szélessávú szolgáltatást nyújtsuk.”


2010-11-29 - www.arrisi.com

Vissza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat