Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. a Smartcaster SI/PSI szoftvert választotta

Tesztidőszakot követően a DIGI Kábel Kft. a HFC Technics Smartcaster szoftver megoldását választotta a digitális szolgáltatásának menedzseléséhez. A Smartcaster szoftver segítségével lehetőséget kap a DIGI Kábel Kft. a saját DVB-C hálózatán a  teljes menedzselésére. A WEB-es felületen keresztül beállítható a hálózat / hálózatok teljes struktúrája, RF tulajdonságai, csatornakiosztása.

Az beállított adatoknak megfelelően a DVB szabványt teljes mértékben támogató STB-ok képesek hálózati keresést végrehajtani, követni a csatornalista változását, illetve a megvásárolt modulok függvényében EPG információk szolgáltatására és a hálózaton található STB-ok szoftverének távoli frissítésére. A termék kifejezetten ajánlott azon leendő ügyfeleink számára, akik több hálózatot üzemeltetnek központi fejállomásról, eltérő csatornakiosztással és RF paraméterekkel, hiszen a szoftver alaplicensze akár 10 eltérő hálózat beállítását támogatja.

 

Bővebben a Smartcaster-ről>>

 

Bővebben a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.-ről:
A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. (korábban: Egyesült Magyar Kábeltelevízió Kft.) 2000-ben alakult, hat kisebb kábeltelevíziós cég összeolvadásából.
Jelenleg az ország 10 városában folytatunk kábeles műsor- és jelszétosztó szolgáltatást.
Budapesten 7 kerületben (VI, IX, X, XI, XIII, XV, XIX), valamint az ország más részein, azaz: Dorog, Dunaújváros, Esztergom, Hatvan, Kiskunhalas, Miskolc, Pécs, Székesfehérvár és Veszprém városokban látjuk el előfizetőinket televíziós műsorokkal és a szolgáltatási terület nagyobb részén szélessávú internet-hozzáférést is tudunk biztosítani.
Az ország egyik piacvezető kábeltelevíziós cége. Terveik között szerepel többek között a telefonszolgáltatás eljuttatása a hálózatuk által lefedett területeken.
Jelenleg 68 televíziós műsorcsatornát oszt szét kábeltelevíziós hálózatán.
Hálózatuk folyamatos fejlesztésével elérték, hogy internetszolgáltatásuk sávszélességét folyamatosan bővítik.
Üzleti előfizetők részére rugalmas és személyre szabható internetelérési lehetőségeket kínálnak
Gyakorlatilag 100 MB/s sávszélességig tudnak elérési lehetőséget biztosítani. Nagy sávszélességű és biztonságos elérés építhető ki az úgynevezett FTTB (Fiber to the Building - Optikai szál az előfizető épületéig) rendszer segítségével. Ebben az esetben az előfizető nem kábelmodemen keresztül csatlakozhat a világhálóra, hanem csupán egy UTP kábel lakásba való bevezetésével, amivel akár 100 MB/s sávszélességű kommunikáció is biztosítható.
 
 

2010-09-15 - Pester Attila

Vissza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat