Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

2010. június 29-30-án került megrendezésre a HFC Technics Szakmai Napok 2010.

Idén a 10 éves jubileumát ünneplő cégünk az Arris - Teleste - Astro gyártói hármas mellett lehetőséget adott a partnereinknek, mint az N-System Kft-nek, a PNB Paribas Lease Groupnak és az InCa Információtechnológiai Kft. -nek is a meghívottak előtti bemutatkozásra.


kivitelezésA rendezvényt ez évben a kerekegyházi Varga Tanya Hotel, Konferencia és Szabadidőközpontban tartottuk, mely rusztikus megjelenésével és 21. századi igényeket kielégítő vendégváró létesítményeivel, kellemes helyszínt biztosított mind a szakmai, mind a szabadidős programokra.

A szakmai napokon bemutattuk Önöknek a legújabb fejlesztéseinket, innovatív technológiai megoldásainkat. A rendezvény tematikája teljes mértékben átfogta a mai modern KTV és IPTV hálózatok építéséhez és üzemeltetéséhez szükséges technológiai megoldásokat. Ismertettük cégünk és DigiHead szolgáltatásában bevezetés alatt álló interaktív televíziózás megoldásait, és a technológia által elérhető lehetőségeket

képA részvételi arány rendkívül nagy volt, több mint 120 fő vett részt az eseményen, melyet ezúton is nagyon köszönünk!
A rendezvény jó lehetőséget teremtett a találkozásra, kötetlen beszélgetésekre, melyet jól eső falatokkal, pálinkakóstolóval és folk programmal, és esti mulatozással színesítettünk. Az előadások utáni pihenést, kikapcsolódást a Varga Tanya kellemes környezete biztosította.

A szakmai napokon bemutatott prezentációk és fényképek az alábbiakban letölthetők (Felhívjuk figyelmüket, hogy a prezentációk jelszóval védettek, melyet egy e-mailben elküldtünk minden kedves résztvevőnknek).

2010-07-06 - Pester Attila

Vissza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat