Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

A Luminato szerepel a szűkített listán az SCTE-n, az SCTE 2010, Az ÉV Technológiai Innovátora díjért - a legjobb digitális feldolgozás megoldásával

A Society of Cable Telecommunication Engineers (A Kábeles Távközlési Mérnökök Társasága, SCTE) benevezte a Teleste teljesen IP protokollú, Luminato headend platformját a "Legjobb Digitális Feldolgozási Megoldás" osztályban. Ez azt jelenti, hogy a Luminato a három döntős között lesz az SCTE 2010, Az Év Technológiai Innovátora díjért.

scte

A végső döntést egy olyan csoport hozza meg, melyben a KTV szolgáltatók, a vállalkozók és a szélessávú iparág szaktanácsadóinak képviselői lesznek. A győztest az SCTE Éves Gála vacsoráján hirdetik ki a Lincoln étteremben, április 24-én, szombaton.


A Teleste piacra dobta a titkosítási megoldást a Luminato számára

lumi
A Teleste örömmel jelenti be, hogy a Luminato már támogatja a SimulCrypt protokollt, és hogy integrálta az első CA rendszert. Az első rendszert, melyet integráltak, a Conax, az Irdeto és a Tongfan voltak. Több CA-t is hamarosan integrálnak.

Minden bemeneti kártya verziónak (DVB-T, DVB-S és ASI) optimálisak a képességei arra, hogy alkalmazzák a DVB közös scrambling algoritmusú tartalom védelmet. A kódolás nem kíván semmilyen további hardvert, és a felhasználó szabadon megválaszthatja, hogy melyik szolgáltatást használja. Mivel ez a kódolás már a bemeneti kártya része, a tartalomhoz sehol sem lehet hozzáférni nem védett formában, amit a tartalom szolgáltatók nagyra értékelnek.


A Teleste piacra dobta a zárt és költséghatékony HMTS rendszerét


hms

Minden Teleste HFC transzponder és menedzsment szoftver támogatja a HMS szabványt több mint öt éve. Az újonnan kibocsátott HDM100 H HMTS modul most teljessé teszi a HMS termékek láncát, lehetővé téve, hogy Teleste termékek használatával teljes HMS alapú HFC menedzsment rendszert építsünk fel.

A HMS szabvány használata lehetővé teszi az üzemeltetőknek, hogy egységes menedzsmentet alkalmazzanak a HFC hálózat minden részére, még vegyes szállítós hálózatban is.

2010-04-15 - www.teleste.com

Vissza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat