Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

Tavaszi események

Idén is mozgalmas a tavasz cégünk életében. Ugyan még csak az évszak felénél járunk már is rengeteg esemény, rendezvény történt, amelyről be kell számoljunk. 

 

Márciusban megrendeztük idei első szakmai napunkat, amely a limitált férőhely és a tematika miatti nem széles körben való meghirdetés ellenére is igen sok látogatót vonzott. A szakmai nap témája, az AppearTV és a Bridge Technologies újdonságai voltak. Többek között az AppearTV részéről az új generációs X10/X20 nagy teljesítményű video processing/firewall platform amely lehetővé teszi a biztonságos, óriási csatorna- és adatmennyiséget felölelő broadcast video streamek előállítását, SDI forrásból akár tömörítetlen IP formátumban, kódolását akár 2000 csatorna/modul kapacitással, és továbbítását. A jövőben transcoder és encoder funkciókkal is kiegészül majd a platform. A Bridgetech pedig bemutatta legújabb Video Wall megoldását, amellyel Widget szerű felületen maximális testreszabhatóság mellett jeleníthetők meg az ellenőrizni kívánt paraméterek, legyen szó szinte bármilyen jelről. A másik kiemelkedő újdonság, amit a gyártó bemutatott a NOMAD volt, amelyet csak a méréstechnika svájci bicskájaként emleget a Bridgetech, ugyanis egy igen kompakt, sokoldalú és nagyon attraktív berendezésről van szó. Képes többek között, DVB-S/S2/T/T2/C mérésekre, konstellációs diagrammal, ASI streamek mérésére, ezen felül nem okoz neki problémát az OTT vagy akár a Multicast/Unicast IP streamek analizálása sem.
A szakmai napon bemutatott prezentációk innen letöltetők.

 

Április első keddjén idén is megrendezésre került, immár 4. alkalommal a Kábel Konvergencia Konferencia, amely 2017-ben is rekordot döntött a látogatók számát illetően. A konferenciát idén is az Equicom Kft.-vel közösen szerveztük. Igyekeztünk a tematikát és az előadások témáit úgy megválasztani, hogy azok az éppen aktuális SZIP projekthez hasznos iránymutatást és segítséget tudjanak adni mind méréstechnikai mind pedig központi és hálózati eszköz oldalon egyaránt. Ehez a két cég prezentációin kívül nagyban hozzá tettek a meghívott vendég előadók is, akik nagy részben a 2 cég által képviselt beszállító partnerektől jöttek, de volt köztük a felügyeleti szervtől érkező, és egy Szlovén free-access hálózatot tulajdonló előadó is. Bővebb információ a rendezvény saját weboldalán a http://kkk.forum.hu oldalon, ahol hamarosan a hivatalos fényképek és az előadott prezentációk is elérhetőek lesznek. Addig is néhány kép a rendezvényről megtekinthető ebben a galériában.

 

Egy héttel később az MKHSZ tavaszi közgyűlése és konferenciája kezdődött a már tradicionálisnak számító helyszínen, a Mátraházai Residence Ózon hotelben, ahol természetesen cégünk is aktívan részt vett. Kiállítói asztalunknál megtekinthetők voltak az előadásunkban említett eszközök, így amiről az előadóteremben elhangozttak információk, a kávé szünetben a gyakorlatban is szemügyre vehették az érdeklődők.

Április 24-25.-én cégünk idén is meghívott kiállítóként vesz részt a 2017-ben 16. alkalommal megrendezésre kerül Equicomferencián, ahol megtekinthetők lesznek a termékportfóliónkban található IskraTel GPON eszközök (OLT, ONT), Arris modemek, újonnan felvett SFP-k és optikai szerelvények, kötődobozok.

 

A következő esemény a sorban, az MKSZ tavaszi konferencia és szakmai nap, amely a tavalyi évet követően idén is, a régi hagyományokhoz visszatérve, ismét Tihanyban lesz 2017 május 14-16.-ig.

 

 

Még ugyanazon a héten, Győrben, 2017 május 18.-án kerül megrendezésre a már szintén hagyománynak számító Távközlés világnapja nevet viselő rendezvény, ahol támogatóként és kiállítóként veszünk részt.

 

Május utolsó napjaiban pedig startol az ANGA Kölnben, ahová idén is ki látogatunk, és a beszállítóink által ott bemutatott újdonságokról egy rövid beszámoló formájában jelentkezünk

 

2017-04-20 -

Vissza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat