Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

Hűségdíj és Tavaszi rendezvények

 

 

A tavasz minden évben a szakmai kiállítások, konferenciák, az új eszközök bemutatásának időszaka. Idén is bővelkedik eseményekben.

 

A minden évben megrendezésre kerülő tavaszi MKSZ közgyűlés és szakmai napok közkívántra idén ismét Tihanyban, a Club Tihanyban várta az érdeklődőket. A HFC Technics Kft-t a szövetség hűségdíjjal jutalmazta 10 évet meghaladó pártoló tágsága kitüntetéséül. Az MKHSZ szakmai napok megrendezésére is áprilisban került sor Mátraházán, ahol cégünk szintén részt vett.

 

Ezt követően, cégünk meghívott kiállítóként vett részt az Equicomferencia 2016 rendezvény mindkét napján, amely komoly múlttal rendelkezik és minden évben igen nagy érdeklődés ővezi, majd társszervezőként járult hozzá a szakmai körökben, hatalmas érdeklődéssel várt 2016-os Kábel Konvergencia Konferencia lebonyolításához. Következő állomásunk, az idén is megrendezésre kerülő Távközlés Világnapja rendezvény, melynek a győri Széchenyi István Egyetem ad otthont, és ahol cégünk a meghívott kiállítók egyike lesz.

 

 

 

 

 

További képek ITT találhatók!

 

 

2016-05-04 -

Vissza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat