Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?



Nem
Igen

 

Az ARRIS bemutatta az együttműködési megoldásait a Cable Europe Lab Interop Event-en

Az ARRIS bejelentette, hogy sikeresen bemutatta több kulcsfontosságú műszaki együttműködési megoldását az EuroDOCSIS 3.0 C4® CMTS, a D5® Universal Edge QAM (UEQ) és a Touchstone® TM722 telefonos modem használatával, mikor a nemrég megrendezett Cable Europe Labs Interop Event-en vett részt, aminek az Excentis adott otthont.

„Az ARRIS azért vett részt ezen az eseményen, hogy ismét megerősítse az EuroDOCSIS és a CMTS specifikációk hatékonyságát, melyek jól meghatározott, specifikált és adminisztrált szabványok” mondta Charles Cheevers, az ARRIS európai területért felelős műszaki vezetője. Az ARRIS nézőpontjából alkalmaztuk a szabványokat, hozzáadtuk a saját értelmezésünket és funkcionalitásunkat, melyeket mind működés közben mutattunk be nagyon vegyes társi környezetben. Biztosak vagyunk abban, hogy rendelkezünk azzal a technológiával, mely a szórakoztatás élvonalában tartja a kábelhálózat üzemeltetőket az otthonokat kiszolgáló iparágban, stabil és méretezhető adat-, hang-, MPEG és IP Video megoldásainkkal.”

„Létfontosságú a kapcsolat a berendezések specifikációja és az együttműködés között. Az eredmény a jóváhagyó pecsét, melyet a kábel üzemeltetők számára végső soron megbízhatóságra lehet lefordítani, melyek természetesen továbbra is a legjobb ajánlatból akarnak vásárolni a piacon” mondta a Cable Europe Labs ügyvezető igazgatója, Malcolm Taylor. „Fontos, hogy a vállalkozók továbbra is szállíthatják a berendezéseiket, melyek a legújabb szabványokkal és tulajdonságokkal kompatibilisek. Az olyan események, mint ez is, nagyon fontosak, hogy a legújabb technológiákat hozzák a piacra, mely az élen tartja a kábelt mind sebességben, mind teljesítményben.”

„Ez nagyon izgalmas és sikeres esemény az ARRIS számára” jegyezte meg Claudio Cerioli, az ARRIS EMEA területi alelnöke. „Bizonyította, hogy a mi CMTS, Universal Edge QAM és CPE termékünk úgy tekinthetők, melyek csúcs kapacitást nyújtanak több beszállítós környezetben, benne a stabil EuroDOCSIS 3.0 alapú szolgáltatásokat, mind I-CMTS, mind M-CMTS felépítéssel. Ez azt a biztonságot jelenti a leendő és a meglévő vásárlóinknak, melyre szükségük van, mikor több résztvevős környezetben kell telepíteniük, és kiszélesíti a lehetőségeiket, mikor a lehető legmegbízhatóbb, legkönnyebben skálázható és rendelkezésre álló megoldást keresik.”

2010-02-15 - www.arrisi.com

Vissza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat