Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

A Teleste és a Bridgetech termékét díjazta az SCTE

Gyártópartnereink közül többen is kategóriájuk első díjával térhettek haza, az SCTE 2014 március 22-én Londonban rendezett, éves díjátadó gálájáról. A Teleste ACE8 intelligens, kompakt deep fibre node a „Legjobb szélessávú hálózati adatátviteli megoldás” kategória győztese, míg a Bridgetech VB288 „A legjobb digitális jelfeldolgozó megoldás” kategória és az „Év technológiai innovációja” díj nyertese is egyben.

 

A Teleste idén mutatta be az ACE8 típusú kompakt, intelligens deep fibre node-ot ami az új ACE termékcsalád első tagja és a piacon lévő első olyan eszköz, amely teljes Doccsis 3.1 kompatibilitást kínál, mindezt megfizethető áron. Az ACE8 tervezésnél fő szempont volt a flexibilitás, és a jövő állóság, továbbá a költséghatékony üzemeltetés. Az ACE8 vezeték nélkül, Bluetooth kapcsolat segítségével programozható, ennek és a Teleste Commander tablet-re optimalizált új felületének hála, a konfigurálás még soha nem volt ennyire egyszerű és látványos.

 

Az ACE8 ismertetője ide kattintva érhető el

 

 

A Bridge Technologies VB288 tartalom ellenőrző mozaik rendszerét is díjakkal jutalmazták, ez lett „A legjobb digitális jelfeldolgozó megoldás” kategória és az „Év technológiai innovációja” díj nyertese is egyben. A VB288 egy MPEG2; MPEG4/h264; és HEVC/h265 kompatibilis video-  audio analizátor, mely egyedi böngésző alapú felülete, minden eddiginél könnyebben áttekinthető és távolról is elérhető.  A VB288 lehetővé teszi a szolgáltatók számára, hogy nagy mennyiségű tartalom-analizálás mellett, egyidejűleg akár 100 multicast stream bélyegképét és metaadatát is megjelenítse.  Az RVW (Remote Video Wall), távoli video-fal funkcióval, lehetővé válik a „rápillantásos monitoring”, akár helyben a fejállomáson, vagy akár távolról egy web böngészőn keresztül, így a hiba azonnal észlelhető és beazonosítható.

 

 

2014-04-24 -

Vissza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat