Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

ARRIS partnerei a Docsis vezérlet megoldásban, az EPON hálózatok számára

Az ARRIS bejelentette, hogy bemutatta az új DOCSIS Control Interface-t, mely segíti a szolgáltatások nyújtását és az EPON (Ethernet Passive Optical Network, Ethernet passzív optikai hálózat) rendszer menedzsmentjét. Az első bemutató, amelyet az Incognito Software-rel és a Teknovus-szal közösen tartottak az SCTE Cable-Tec Expo 2009-en Denverben.

Az ARRIS FTTMaxTM EPON OLT és ONU berendezésekkel együtt a DOCSIS Control interfész lehetővé teszi a kábeltévé üzemeltetőknek, hogy könnyen telepítsenek szimmetrikus EPON-t üzleti szolgáltatások számára a meglévő DOCSIS rendszerükön, ahelyett, hogy külön back office funkciókat alakítatnak ki. A esemény arra is szolgál, hogy bemutassa az ARRIS DOCSIS Control interfész együttműködését az Incognito Software`s Broadband Command Center-rel, mely kulcs termék a DOCSIS rendszer szolgáltatás nyújtási területén. Emellett az ARRIS DOCSIS Control Interface magába foglalja a Teknovus köztes termékét (middleware), mely cég az EPON chipek vezető gyártója az FTTx piacok számára.

„A DOCSIS Control interfészünk sikeres integrációjával az EPON Broadband Command Centerrel, képesek lettünk, hogy EPON berendezést helyezzünk el a költséghatékony, Converged Head-end Platform-ban ”, mondta Peter Wolff, az ARRIS Access & Transport alelnök és vezérigazgató. „Ez az új funkcionalitás lehetővé teszi a kábel üzemeltetők számára, hogy azok hatékonyan szolgálják ki a fogyasztókat az FTTMax(TM) Gigabit EPON hálózaton.”

2009-10-30 - www.arrisi.com

Vissza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat