Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

A HFC Technics Kft. együttműködési megállapodást kötött négy jelentős magyar KTV szolgáltatóval

A lengyelországi Cubiware Sp. z. o bejelentette, hogy magyarországi képviselője a HFC Technics Kft., együttműködési megállapodást kötött négy jelentős magyar KTV szolgáltatóval, az Invitel Zrt., PR-TELECOM Zrt, TARR Kft, és Vidanet Zrt-vel...


Az együttműködés keretein belül, a nevezett vállalatok a koreai Intek gyártmányú hibrid DVB-C/IP set-top box-okra (STB) adtak megrendelést, melyeken a lengyel CubiTV Client Component Module szoftver fut, így a szolgáltatók kimagasló ügyfélélményt biztosítanak az előfizetőik számára. A szolgáltatók az eszköz használatával a lineáris szolgáltatások mellett, PVR és time-shift funkciókat kínálnak, megteremtve a lehetőséget a későbbi VoD, és egyéb interaktív szolgáltatások biztosítására.

Ez a megállapodás is bizonyítja a Cubiware-HFC Technics együttműködés sikerességét, mely lehetőséget biztosít Cubiware szoftverrel ellátott STB-k szállítására a főbb magyar KTV szolgáltatók számára. A HFC Technics már három éve a Cubiware viszonteladója, és kínálja a lenyel szoftver gyártó cég megoldásait a magyar mellet a román, bosnyák, szerb, valamint macedón piacokon. A HFC Technics CubiTV hibrid DVB/IP és IPTV middleware-t értékesít, mind megvásárolt, mind központosított, azaz bérelt üzleti modellben. A HFC Technics a middleware szolgáltatás mellett, a DigiHead fejállomásáról akár kulcsrakész, tartalommal is ellátott interaktív IPTV szolgáltatást is kínál a KTV és internet szolgáltatók számára. Mindkét modellben a helyi műszaki támogatást a HFC Technics szakembergárdája biztosítja.

„HFC Technics-szel történő együttműködés egy kiváló példa arra, hogy milyen magas kvalitásokkal rendelkező viszonteladó, és rendszerintegrátor partnerre van szükség az adott, regionális nemzeti piacokon”, mondta Jakub Górski, a Cubiware ügyvezetője. „Mi biztosítjuk a könnyen használható és nagy rendelkezésre állást nyújtó, népszerű CubiTV szoftver megoldást, és a viszonteladók kombinálják azt az egyéb technológiákkal a helyi piaci viszonyoknak és előfizetői igényeknek megfelelően. Jelenleg, hasonló módon több, mint tíz partnerrel dolgozunk világszerte. Nagy várakozással tekintünk a közeljövőbe, hisz ennek a hálózatnak bővítését tervezzük, behatolva így újabb piaci területekre.”

Magyarországon, a HFC Technics nagy értékhozzáadással biztosítja, mind a CubiTV, és mind a STB-ok támogatását, ezzel megkönnyítve a KTV szolgáltatók helyzetét, hisz egy kézből megkaphatják a legmagasabb szolgáltatást. A HFC Technics a támogatáson túlmenően, segítséget nyújt fejállomás tervezésben és kivitelezésében, valamint továbbfejlesztett szolgáltatások bevezetésében, mint VoD és OTT videó szolgáltatások. HFC Technics prémium kínálata kombinálva a CubiTV előnyeivel és támogatásával, hosszútávon garantálja a KTV szolgáltató versenyképességét, és előfizetőinek az elégedettségét.

Bővebb információ: www.cubiware.com

 

2013-03-14 - www.cubiware.com/node/76

Vissza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat