Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 

A PT az Appear TV-t választotta

Az Appear TV technológiai cég, következő generációs műsorszórási fejállomás, IPTV rendszer szállító, és Satcab, vezető portugál rendszerintegrátor vállalat bejelentette, hogy a Portugal Telecom (PT) az Appear TV DC1000 fejállomásait választotta, a távközlési cég következő generációs hálózati projektjének részeként.

A DC1000 fejállomás, melyeket 10 városi fejállomás-helyszínen telepítenek, fontos szerepet játszik majd abban, hogy a PT az ügyfeleinek izgalmas és fejlett TV szolgáltatásokat nyújthasson.

„A Portugal Telecom fejlett, következő generációs hálózatot kívánt, ezért döntő fontosságú volt, hogy minden alkotóelem a legszigorúbb műszaki jellemzőket valósítsa meg, és kielégítse az összes működési követelményt” monsta Martin Jahn, CEO a Satcab-nél. „Az Appear TV-vel dolgoztunk, hogy az ideális megoldást nyújtsuk, és széleskörű próbák után az Appear TV DC1000 nyújtotta a Portugal Telecom számára a legmagasabb minőségű RF jelet. Meg voltunk elégedve az Appear TV gyakorlottságával és szakértelmével, mely lehetővé tette a Portugal Telecom számára, hogy az ügyfelei számára a legjobb TV jelet biztosítsa.”

A Portugal Telecom szolgáltatása, a MeoIPTV, a világ egyik leggyorsabban növekvő IPTV akciója. A 2007. júniusi kereskedelmi megjelenése óta eltelt két évben a szolgáltatás több, mint 200.000 előfizetővel nőtt. A Meo IPTV szolgáltatás további növekedését teszi lehetővé a Portugal Telecom következő generációs hálózatának még szélesebb körű terjesztése. Ez a hálózat, mely sok fejlett új technológiát valósít meg, lehetővé teszi a Portugal Telecom számára, hogy ellássa az ügyfeleit továbbfejlesztett, új szélessávú, IPTV és telefon szolgáltatásokkal.

2009-10-23 - www.appertv.com

Vissza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat