Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 


Napirenden az analógról a digitális átvitelre és az ezzel együtt járó multimédiás sokrétűségre történő  áttérés. Az emberek közti kommunikatív kapcsolatból a közegek korlátjai a rövidesen eltűnnek. Ennek az átalakulásnak az ASTRO Strobel GmbH is jelentős előmozdítója. A „full service” hálózatok és digitális vevőrendszerek innovatív eszközeinek specialistáiként ideális partnerek vagyunk a korszakváltással együtt járó sokrétű kihívásoknál.

Az ASTRO a legmagasabb szintű egyedi megoldásokkal megy a jövő piaci követelményei elé. Mint a rádió vételtechnika terén 50 éves tapasztalattal rendelkező High Tech vállalat, a tradíció és innováció sikeres kapcsolatát gyümölcsöztetjük. 200 magasan kvalifikált munkatársunkkal és egy lefedő szervízhálózattal, valamint nemzetközi viszonteladói hálózattal az Ön professzionális partnere vagyunk.

Az ASTRO megőrizte rugalmasságát a megrendelői, teljesíthető egyéni kívánságaiknak. ASTRO egy színvonalas megrendelő-kiszolgálói hálózatot tart fent, így az esetleges nagyobb volumenű megrendelés esetén is
készségesen áll a megrendelői szolgálatára a készlet erejéig. Az ASTRO kizárólagos magyarországi képviselője a HFC TECHNICS Kft.

 

 ASTRO U100 IP alapú fejállomás platform

ASTRO V16 fejállomás

ASTRO X8 fejállomás

ASTRO X2 és X5 fejállomás

Szoftver termékek, frissítések

AL és HV sorozatú házerősítők
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat