Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 


A Zhone Technologies világpiac vezető az optikai hozzáférés átalakítást végző berendezések szállításában, a szolgáltatást nyújtó cégek és a vállalati hálóztatok terén.

 

A Zhone mottója a "Bandwidth Changes Everything", azaz a sávszélesség mindent megváltoztat, ez nem csak egy mottó, hanem egy tervezési, fejlesztési és vállalatirányítási filozófia is egyben. Ebben a szellemeben tervezik és gyártják a Zhone berendezéseket, és így zajlanak a fejlesztések is, így minden termék kiemelkedő paraméterekkel rendelkezik, hogy soha ne kelljen kompromisszumot kötni a sávszélességet illetően.

 

A Zhone zászlóshajója az MXK platform, amely az iparágban kiemelkedő sűrűségű, és jelenleg legmagasabb számítási kapacitást nyújtó berendezés a GPON piacon. Az MXK egy Terabit kapacitású platform, amelyből globálisan több száz került eddig telepítésre. A rendszer támogatja a end-to-end hang, adat és video jelátvitelt, így ideális a szolgáltatást nyújtó cégeknek, illetve a vállalati hálózatokhoz egyaránt, mivel a sávszélesség minden igényeket kielégít.

 

A Zhone rendelkezik ISO 9001:2008 minősítéssel a telekommunikációs eszközök gyártására és szolgáltatására vonatkozóan.

 

A gyártó termékeinek tervezése és gyártása is az USA-ban történik.

 OLT

ONT/ONU
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat