Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 A KWS több mint 35 éve fejleszti és gyártja a jövő technológiáit. Azoknak a szakembereknek kínál utólag is bővíthető mérő műszereket, akik szeretik az hosszú távú értékállóságot és a magas beruházási biztonságot, köszönhető mindez a hatékony hardvernek és a robosztus kialakításnak.

 

 

 

Innováció a legjobb befektetés

 

Az antenna méréstechnika iránti igény, a gyorsuló digitalizációval folyamatosan nő. Ezen mérésekhez olyan professzionális eszközök szükségesek, melyek fejlett technológiát hordoznak, így alkalmasak a jövőben felmerülő különböző mérési feladatok ellátására. Bízzon a KWS szakértelmében és a sok-sok évnyi tapasztalatában.

 

 

Mindig naprakész


A KWS-Electronic a fentieknek megfelelő elvet alkalmazza immáron sok éve. Az eszközök fejlesztésében a fő szempont a jövő állóság, ezért gondosan odafigyelnek a piac technológiai fejlődésre is. A gyártó a teljes portfólióra garantálja a gazdaságos működést, ennek tükrében lehetőséget biztosít a jövőbeni technológiák adaptációjára és a frissítésére. Íly módon védve a befektetést, és az innovatív technológiának köszönhetően, biztosítva hogy a műszerek hosszú távon is modernek, bővíthetőek és fejleszthetőek maradjanak.

 

 

Testreszabható

 

A digitális jelek száma egyre nő minden területen.  Egyre több téma kerül előtérbe úgy mint a Docsis vagy EMI.  A KWS-Electronic kiforrott technológiát kínál minden elvárásnak megfelelően. Ön dönti el milyen vevővel szeretni felszerelni a műszerét.  A műszerek kezelésénél, elsődleges szempont a könnyű használhatóság, így a KWS műszerek rendkívül intuitív és felhasználóbarát kezelőszervekkel rendelkeznek.

 VAROS107

AMA310

Kronback X16/KWS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat