Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 


A GIBERTINI Srl –t az 1980-as évek elején alapították Olaszországban, Milánóban. A napjainkban a cég piacvezető gyártója a kommerciális parabola antennáknak az ipari és az, egyedi műhold vétel területén.
Ez köszönhető a több évtizedes tervezési tapasztalatnak, dinamikus fejlesztésnek, valamint az innovatív technikai megoldásoknak. Az antennák magas minőség, nagy nyereség, kitűnő linearitás, továbbá attraktív formák kombinációját nyújtják.

A Gibertini jól felszerelt laboratóriumokkal, gyártó berendezésekkel, szerszámokkal, valamint gyártósorokkal rendelkezik, termék portfoliójukban megtalálható az összes standard antenna méret.
A milánói gyárban egy helyen található a tervezési osztály, a titkárság, kereskedelmi és marketing osztály, valamint a gyártás, összeszerelés a csomagolási, és raktározási részleg, és végül a minőség ellenőrzés is.
A hagyományos gyártású parabola antennák mellet, a Gibertini gyárt VSAT (alumínium!) és lap antennákat is.

gibertiniA Gibertini Srl. magyarországi képviseletét a HFC TECHNICS Kft. látja el. Rendelkezésre állunk szaktanácsadással és budapesti raktárkészlettel az alábbi típusokból. A raktárkészlet általában a 85 cm-es től az 1,5 m-es átmérőig, különböző szín és felépítési kombinációban tartunk. Lehetőség van polar-mount és multi feed opcióra is.

 

Online megrendelés>>

 

 Gibertini OP sorozatú antennák
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat