Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 


A Sumavision a világ egyik vezető video továbbítással foglalkozó vállalata, termékpalettájukon megtalálható szinte minden a kábel, műhold, internet, mobil és telco szolgáltatásokhoz szükséges eszköz éppúgy, mint a digitális televíziózáshoz elengedhetetlen rendszerek, mint a kódolás, a  middleware vagy akár az EdgeCMTS. A Sumavision célja, hogy innovatív elképzeléseivel kiváló minőségű és nagy teljesítményű termékeket állítson elő ügyfelei számára.

A cég segíti ügyfeleit hogy legyőzhessék a DTV iparág kihívásait és élvezhessék előnyeit. A Sumavision saját küldetésének tekinti mindenkihez eljuttatni a „digitális életet” beleértve a digitális televíziózást is, mindezt a saját fejlett technológiájuk felhasználásával alkotott figyelemre méltó termékek és kiváló szolgáltatások létrehozásával.

 

 

Ezt a törekvést jól demonstrálják a következő paraméterek:

 

  • Több mint 60 bejegyzett találmány és 100 bejegyzett szoftveres szabadalom
  • Professzionális CAS szállítása több mint 300 szolgáltatónak
  • Több mint 5 000 000 kiadott smart kártya egyetlen szolgáltatónak
  • Több mint 30 különböző megoldás kínálata, több mint 90 országban
  • Több mint 20 világeseményen való részvétel technikai partnerként, pl.: 2004 Atheni olimpiai játékok, 2008 Pekingi olimpiai játékok, 2012 Londoni olimpiai játékok, 2012 FIFA Labdarúgó Európa bajnokság, 2010 FIFA Labdarúgó világbajnokság, Formula 1, stb.

 

 

 

 

A Sumavision felépítéseKültéri D3.0 EdgeCMTS

Beltéri D3.0 EdgeCMTS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat