Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 


A Neotion SA egy 2000. év januárjában alapított francia vállalat, mely 2006 júniusától az Alternext Euronext párizsi tőzsdén jegyzett (ALNEO code).

A piacot jelenleg mozgató folyamatok:
-analóg rendszerek leállítása [Analogue Switch off (ASO)]
-horizontális (DTT) és az egyesült piacok (Web 2.0 / IPTV).

A vállalat világszerte, több mint 100 kiváló kvalitású alkalmazottal rendelkezik, mely csapatnak az 50%-a, 28 millió €-ós büdzsével K+F alá tartozik. A házon-belüli szilikon chip tervezés teszi lehetővé, a teljesen egyedi digitális TV termékskálát. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Neotion nem maga gyártja a szilikon chipszeteket, hanem csak tervezi, viszont alvállalkozásban a Toshiba gyártja le azokat.

Ügyfelek: konzumer elektronikai cégek, és szolgáltatók (TV és telekom).

A CA modulok széles választéka magában rejti egyszerre a kényelmet és biztonságot, ami a Neotion megfelelő biztonsági technológiás chipszetének köszönhető. A dugaszolható Common Interface (CI) modulok alkalmazásával a Neotion CAM lehetővé teszi a felhasználóknak a digitális tartalom vételét, különösebb külső kábelezés, vagy STB (Set-Top-Box) alkalmazása nélkül.

 

A Neotion új feljesztésű CA moduljai, lehetővé teszik 2, 4, 6, vagy akár több csatorna egyidejű dekódolását, mindezt igen kedvező áron.

 

neotion

 

A Neotion CAM –mal lehetővé válik az iDTV és DVB-CI, valamint DVB-CI Plus tartalmak dekódolósa, olyan hozzáférés tikosítási rendszereknél, mint CONAXTM, IRDETOTM és VIACCESSTM.

Neotion CAM támogatja a főbb audió és videó streamelési technológiákat:
•MPEG-2, MPEG-4, SD és HD
•Minden audió formátum (MPEG2, AAC, HE ACC, Dolby…)
•DVB-T, T2,-C, -C2, S, -S2

Különböző, nagyszámú szolgáltató és tartalom sugárzó vállalat már a Neotion-t választotta világszerte különböző platformokon (műhold, kábel, és földfelszíni sugárzás). 

 

Bővebben a termékekről>>

 

secure

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat