Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?



Nem
Igen

 


Az RGB Networks alapítói tudatában voltak annak, hogy a szórakoztató videó iparban nagy változások következnek be, így sokkal szofisztikáltabb megoldásra lesz szükség jelfeldolgozás területén.
Az aplapítók a tapasztalatukat felhasználva a digitális televíziózás, statisztikus multiplexálási valamint az RF technológiák területen, fejlesztették ki egy teljesen új videó platformot, mely átformálta videó jelfeldolgozó termékek piacát. Kezdve a tradicionális broadcast üzleti modellektől a személyre szabott architektúráig, a létrehozott platform támogatja a növekvő igény szerinti videó, és kapcsolt képátviteli eljárásokat.
Az RGB innovatív technológiai megoldása lehetővé teszi a bevétel-növelő és sávszélesség igényű szolgáltatások bevezetését, melyek elmaradhatatlan szolgáltatások a versenyképesség megőrzése miatt.
Amennyiben megvizsgáljuk, hogy a közelmúltban mik voltak a tervezési szempontok, úgy megállapíthatjuk, hogy az RGB egy teljesen új megközelítést alkalmazott a rugalmasság és skálázhatóság szempontjából. Ez az alapja annak az új termékcsaládnak, mely meghatározza, és megváltoztatja a videó megoldások piacát.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat