Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 


Véleményünk szerint a legfontosabb szempont a digitalizálásban a teljes kontroll a szolgáltatások felett. A prémium csatornák számának növekedése rendkívül megnehezíti a szolgáltatások biztonságos nyújtását az analóg világban. Az első lépés a digitalizálás felé létfontosságú, mivel ezek a beruházások fogják adni az alapköveit az infrastruktúra jövőbeni képességeihez. A HFC Technics segítséget nyújt ehhez egy rendkívül rugalmas, professzionális DVB és IPTV fejállomás javaslattal, valamint a Smartcaster PSI/SI és EPG inzerter szoftver, mozaik szoftver és egy hozzáférés korlátozási rendszer bérleti konstrukciójával, mely minimalizálja a kezdeti beruházási költségeket, valamint a kockázatát a bevezetett új szolgáltatásoknak.

Az általunk összeállított rendszer fantázianeve Smart-End, mely egy gyártó-független, szabványokon alapuló koncepció, ami nagyon kis befektetésekkel elindítható és maximálisan jövőálló.

A Digitális televíziózást még ma is misztikum övezi, csak kevesen tudják pontosan, hogy milyen elemekből épül fel egy digitális szolgáltatás. A Smart-End csomaggal tiszta képet szeretnénk festeni, pontos képet adva a szolgáltatóknak az építőelemekről.

Rendszerünk összeállítása során megtettünk mindent, hogy az alacsonyan tartott beruházási értékek mellett magas szintű és megbízható technológiai fegyverzetet adjunk ügyfeleinknek, mellyel felvehetik a versenyt az DVB-T, az IPTV, OTT, valamint az olcsó DTH konkurensekkel szemben.

 


Tartalombeszerzés – Content Acquisition>>

A SMART-End koncepció fontos eleme a tartalom összefogására az Appear TV HEiB (Head-End in a Box – Fejállomás egy eszközben) és a Teleste Luminato rendszer. Tetszőleges forrásból jövő tartalmak aggregálását könnyíti meg, legyen szó akár DVB-S műholdas, DVB-ASI, vagy akár IP forrásról. A belső routing funkcióinak köszönhetően új alapokra helyezzük vele az ún. „content acquisiotion” (tartalom beszerzés) lépést. Tetszőlegesen irányíthatjuk forrásainkat, redundanciát képezhetünk rendkívül egyszerűen és költséghatékonyan. A QPSK demodulátorok és a DVB-CI modulfogadó egységek önálló modulokban, saját IP interfésszel rendelkeznek, így meglepően kis költséggel építhető professzionális, menedzselt IRD park.

Néhány előny a millióból:

- Harmadik generációs routolt technológia
- 4RU méretben akár 59 DVB-ASI, akár 28 QPSK/DVB-S2, akár 28 DVB-CI modul
- 10/100/1000Mbps Gigabit Ethernet interfész (optika és réz kialakításban)
- Hot-swappable (üzem közben cserélhető elemek)
- Web alapú grafikus menedzsment felület
- Kettős, redundáns tápegység
- Tetszőleges redundáns route funkciók
- Rendszerfelügyeletbe integrálható

Edge QAM modulátor – Edge QAM/Scrambler>>

A csomag szíve, az ARRIS D5™ DMTS™ egy olyan univerzális eszköz, ami nemcsak QAM modulátor, SimulCrypt nyílt szabvány alapú scrambler és multiplexer, hanem egyben a jövőben a DOCSIS 3.0 M-CMTS egy része is. Mindezen funkciók ellátása mellett jellemzője a hatalmas kapacitás, beépített tartalékolás, moduláris felépítés és kiemelkedő költséghatékonyság. Az integrált nagyteljesítményű „A” osztályú programozható RF konverter gyerekjátékká teszi a QAM programcsomagok integrálását a meglevő analóg fejállomások kimenetéhez.
Kiemelt paraméterek:
- QAM modulok 2x4 QAM csatornával 2x RF kimenet
- Akár 31 Stream / QAM
- Akár 6x8QAM csatorna redundanciával 2RU subrack-ben
- Akár 624 SPTS / D5
- Mux és remux képességek
- 4 Gigabit Ethernet interfész (1 redundancia)
- SimulCrypt alapú scrambling (hozzáférés korlátozó rendszer nyílt szabványú interfésze)
- VoD alkalmazási kompatibilitás
- Web és Java alapú grafikus menedzsment felület
- Rendszerfelügyeletbe integrálható

A két fő elemből összeállított rendszer lehetővé teszi a be és kimenetek közti tetszőleges routolást a GbE interfészeken keresztül.

Hozzáférés korlátozás – Conditional Access System>>

A Conditional Access System kiválasztása nagyon fontos lépés a szolgáltatóknak, mivel ez lesz a jövőben a szolgáltatások üzemeltetésének lelke. Mi a Conax rendszert választottuk, mivel teljes egészében szabványokon alapszik, biztonságos, nagyteljesítményű, több algoritmusos kártyákkal rendelkezik, valamint támogatja a kártyák Set-top-box-hoz való kötését.

- Világszerte a legsikeresebb CAS rendszer
- Nyílt szabványú SimulCrypt megoldás
- Nagykapacitású, több algoritmusos, STB-vel összezárható kártyák
- Teljes megoldás pre-paid szolgáltatások bevezetésére (Pay-per-View, VoD, NVoD, PushVOD)
- CAS7 SMART-STB kártyapárosítás (pairing) funkció
- Üzenettovábbítási funkció előfizetők, vagy előfizetői csoportok felé
- Bérleti konstrukcióra kész elosztott architektúra (ügyfeleknek saját menedzsment interfészek)

 

További fontos elemek:DigiTool Hibrid DVB-C IP STB

Smartcaster SI / PSI generátor szoftver

Mozaik szoftver

IPTV és hibrid DVB-C / IPTV alkalmazás
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat