Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 


Kábel modemek
Az előfizetők két dolgot várnak el az internet előfizetésüktől: legyen gyors és azt, hogy problémamentes legyen. A KTV üzemeltetők olyan internet szolgáltatást kínálnak, mely kielégíti a mai sebességi igényeket, melyhez az ARRIS olyan kábel modemeket szállít, melyek biztosítják a kívánt megbízhatóságot. Az ARRIS a KTV üzemeltetőknek DOCSIS kompatibilis 2.0 és 3.0-t kínál, melyek kielégítik bármelyik piaci környezetben az előfizetők igényeit. Néhány KTV üzemeltető a DOCSIS 3.0 modemet részesíti előnyben, annak érdekében, hogy biztosítsa a tőkebefektetése jövőbeli biztonságát, míg mások az otthoni vezeték nélküli hálózatok (WIFI) számának növekedésére fordítanak hangsúlyt, vagy olyan modemet keresnek, amelyet akár az elfizetők is maguk telepíthetik. Egyénileg konfigurálható és közvetlenül a előfizetőnek szállított modem csomagok is elérhetők. Az ARRIS és ezzel együtt a HFC Technics rendelkezik megfelelő termékekkel, szakértelemmel, és kiváló minőségű modem megoldásokkal a jövő KTV-s adatszolgáltatások biztosításához.

E-MTA a háztartásokban
A lakossági távközlési szolgáltatási piacon a sikerhez szükséges, hogy a KTV üzemeltetők rendelkezzenek E-MTA (Embedded Multimedia Terminal Adaptor, kábelmodem telefon datapterrel), magas minőségű és megbízhatóságú végponti berendezéssel. Az ARRIS tudja, hogy ezen eszközök minősége kritikus pont a hang és adat szolgáltatás sikeres létesítésében, melyre a garancia az elmúlt évek közös munkája, melyet a KTV szolgáltatókkal együtt folytatott világszerte, Minden E-MTA vezető osztályú hang szolgáltatás magas minőséget biztosít, annak érdekében hogy megadja, sőt meghaladja az előfizetők elvárásait, a telefon szolgáltatásban. Akár akkumulátorral ellátott eszköz esetén, vagy csak a hálózati tápellátás  megszakadásakor is, többfajta diagnosztikai eszköz áll rendelkezésre a hibák monitorizálására és mérésére, a hálózat több pontján. Ezen kulcs paraméterek monitorizálása a KTV üzemeltetőt folyamatosan tájékoztatja és figyelmeztet minden, az előfizetői szolgáltatást veszélyeztető problémára.

Annak érdekében, hogy biztosítsa az üzemeltetők legmagasabb szintű támogatását, az ARRIS rendelkezésre bocsátja a különböző szoftvereket és a termékeit működtető firmvereket, így szolgáltató felismerheti és a helyszínen megoldhatja a termékkel kapcsolatos problémákat, szemben olyan, a világ más részein fejlesztett és tervezett gyártmányokkal, melyek számára nincs helyi műszaki támogatás. Az ARRIS büszke rá, hogy vonalak tízmillióival, melyeket kábel üzemeltetők ma világszerte ARRIS telefonos modemekkel működnek, és ezért az ARRIS komoly technikai támogatást biztosít helyi partnerein keresztül.
 
(Euro)DOCSIS 3.0 megoldások
A DOCSIS 3.0 technológia bevezetése a KTV üzemeltetőket ismét a távközlés szolgáltatási verseny élvonalába helyezte. A DOCSIS 3.0 óriási mennyiségű adat forgalom biztosítását teszi lehetővé az iparágban ma hozzáférhető legnagyobb adatsebességgel. Hogy segítse a KTV üzemeltetőket a DOCSIS 3.0-ra áttérésben és lehetővé tegye azon paraméterek és szolgáltatások kihasználását, melyeket a DOCSIS 3.0 szabvány nyújt, az ARRIS kifejlesztette a teljes DOCSIS 3.0 kompatibilis CPE termékvonalát.
A DOCSIS 3.0 portfólió Tuchstone termékei a KTV üzemeltetőnek magas minőségű, és széles választékú végponti berendezéseket kínálnak. Ezek a Touchstone modemek mind visszafelé kompatibilisek a DOCSIS 2.0, 1.1 és 1.0 változatokkal, ami könnyűvé teszi az üzemeltető számára az átállást tervezését vagy magát az áttérést, ami probléma nélkül átvezeti mind az üzemeltetőt, mind a felhasználót a jövő megoldásába. A DOCSIS 3.0 a termékvonal tartalmaz adatmodemet, 2 vonalas E-MTA-kat és integrált WIFI modemeket is.

Megoldások kis- és közepes vállalkozások számára
Egyre erősebb a versengés a hang- és adatátviteli szolgáltatásban a kis- és közepes méretű üzleti vállalkozások növekvő piacán. A KTV üzemeltetők felismerték a lehetőségeket ezen a területen, az ARRIS pedig biztosítja azokat a berendezéseket, melyek lehetővé teszik az üzemeltetőknek, hogy megfelelő üzleti szolgáltatásokat biztosítsanak a KKV-k számra. Ezeket a piacokat kiszolgálásához vezető osztályú szolgáltatás szükséges, emellett támogatás és olyan funkciók, melyek a kisvállalkozásokat hatékonnyá teszik. Többvonalas CPE-vel, mely 2, 4, 8 vagy 12 vonalas hang- és adat szolgáltatást nyújt, az ARRIS Touchstone termékek támogatják a versenyben az üzemeltetőket ezen a piacon. Ezek az egységek mind képesek T1 távközlési, és CLASS szolgáltatást nyújtani. (CID II-es típusú, konferenciahívást, hívástovábbítást, stb.), és 24 órás akkumulátoros üzemet, elektromos hálózat kimaradás esetére.
 
Vezeték nélküli gateway-ek
Sok otthonban és irodában használnak vezeték nélküli hálózatot (WIFI) és sok KTV üzemeltető szükségesnek látja, hogy alkalmazkodjon ehhez a fejlődési irányhoz, akár mert szükséges a piaci versenyben, akár hogy növelje  bevételeit a vezeték nélküli hálózat kínálatával. A KTV üzemeltetők e piaci szegmensben az ARRIS WTM652  modem használatával tudnak szolgáltatásokat biztosítani, ez az előfizetők számára nagysebességű adatátvitelt, teljes otthoni rútolást és két telefonvonalat nyújt. A WTM652 az előfizetők és a kis irodák adattávközlését védi azzal, hogy támogatja a többszörös SSID-t és többféle biztonsági megoldást, mint a WPA, WPA2, WEP és a MAC hitelesítés. Az üzemeltetők és az előfizetők engedélyezhetik az eszközt a teljes vezeték nélküli 802.11b/g megvalósítására, vagy LAN átvitelre 4 10/100 Ethernet porttal, amelyik jobban kielégíti az előfizetők igényeit.


Kábel modemek

CM550A,B/CE

Touchstone kábel modem (DOCSIS 2.0, EuroDOCSIS 2.0)

WBM750B

Touchstone kábel modem, duál EuroDOCSIS 3.0 / DOCSIS 3.0, max. 125 Mbits

WBM760B

Touchstone kábel modem, duál EuroDOCSIS 3.0 / DOCSIS 3.0, max. 160 Mbits

CM820

Touchstone kábel modem, duál EuroDOCSIS 3.0 / DOCSIS 3.0, max. 400 Mbits

CM900

Touchstone kábel modem, duál EuroDOCSIS 3.0 / DOCSIS 3.0, max. 400 Mbits

VoIP modemek

TM601B

Duál DOCSIS2.0 / EuroDOCSIS 2.0 Touchstone VoIP modem

TM602B

Duál DOCSIS2.0 / EuroDOCSIS 2.0, kétvonalas VoIP modem

TM822

Touchstone VoIP modem, kétvonalas, duál EuroDOCSIS 3.0 / DOCSIS 3.0, max. 400 Mbits

TM902S

Touchstone VoIP modem, kétvonalas, duál EuroDOCSIS 3.0 / DOCSIS 3.0, max. 400 Mbits

TM604

Touchstone DOCSIS 2.0 négyvonalas VoIP modem

TM608

Touchstone DOCSIS 2.0 nyolcvonalas VoIP modem

TM512

Touchstone DOCSIS 2.0 tizenkét vonalas VoIP modem

Wireless VoIP modem

WTM652B

Wireless Touchstone duál EuroDOCSIS 2.0 / DOCSIS 2. VoIP modem, beépített routerrel

DG950

DOCSIS 3.0 multimédia center 802.11n WIFI-vel és 4 portos routerrel

TG862

DOCSIS 3.0 multimédia center 802.11n WIFI-vel és 4 portos routerrel, USB porttal valamint 2 telefonporttal

TG952

DOCSIS 3.0 multimédia center 802.11n WIFI-vel és 4 portos routerrel, valamint 2 telefonporttal

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat