Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 


Az ARRIS D5 univerzális Edge QAM (UEQ) az Edge hálózati eszközök egyedi osztálya, mely lehetővé teszi a digitális videó tartalom szolgáltatását nagyon tömör, redundáns, moduláris és költséghatékony csomagban. A D5 megoldás fejlett Edge QAM funkciókat nyújt a Digital Broadcast (digitális műsorszórás), Video On Demand (VOD) (igény szerinti videó), Switched Digital Video (SDV) (kapcsolt digitális videó) és Modular-CMTS (M-CMTS) (moduláris CMTS) támogatásával.

Az ARRIS D5 UEQ lehetővé teszi a QAM csatornák számának növelését 8-as lépésekben, egy készülék esetén 48-ig. Ennek eredményeként a kábel üzemeltető a szükségesség mértékében növelheti a kapacitást. A D5 megoldás tartalmazhat 1488 egyidejű MPEG-2 átviteli jelfolyamot, ezzel páratlan csatornasűrűséget valósít meg.

A D5 támogatja a többszörös, edge-alapú kódolás lehetőségét, benne a privacy-t, a DVB simulcrypt és az OpenCas módot.

Az ARRIS D5 UEQ támogatja a VOD-ot, az SDV-t, a Broadcast Digitalt és az M-CMTS-t. A D5 Edge QAM moduláris felépítése és rugalmas konfigurálhatósága gazdaságosan gyorsítja fel a hálózat átállását a teljesen digitális módra, és lehetővé teszi, hogy olcsó set-top boxok, kábel modemek és IP STB-ok működjenek együtt ugyanazon a HFC letöltési jelfolyamon. Az üzemeltető akár ma kezdhet MPEG-2-vel vagy DVB-C digitális videóval, és a jövőben az IP TV szolgáltatás felé haladhat.

Az ARRIS D5™ univerzális Edge QAM (UEQ) az IP edge hálózati eszközök egyedi osztálya, mely lehetővé teszi multimédiás tartalmak küldésének széles választékát redundáns, moduláris és költséghatékony csomagban. Támogatja a teljes QAM-Sharing megoldást a Video-On-Demand, Digital Broadcast, Switched Digital Video (SDV) Services és a DOCSIS adatletöltés bármely kombinációjának az egyidejű kézbesítésével, a Modular Cable Modem Termination System (M-CMTS™) architektúra használatával.
Az üzemeltető megtakaríthatja azt a beruházási és működési költséget, hogy lecserélje vagy átalakítsa a nem illeszkedő Edge QAM-okat, mikor átvált továbbfejlesztett multimédia szolgáltatásra. Az ARRIS D5 UEQ elterjedt, iparági vezető termék, távoli vagy helyileg csatlakoztatható grafikus vagy parancssoros eszközt kínál a működtetés menedzseléséhez. Mindegyik menedzsment mód teljes hozzáférést kínál a D5 összes eleméhez. Azoknak az üzemeltetőknek, akik felhasználói szintű hozzáférést és vezérlést kívánnak, a Radius és a TACACS+ hitelesítés ajánlható.

Előnyei:

    * - QAM tömörség — 48 QAM csatornáig egy készülékben
    * - Videó jelfolyam tömörség, 1.488 egyidejű videó jelfolyam csúcs kapacitással
    * - QAM megosztás: VOD, SDV, Linear Digital Broadcast és DOCSIS 3.0 M-CMTS le irányú jelfolyamok egyidejű feldolgozása
    * - Redundancia: WAN, Power, Fan, QAM, GbE, & Transport Stream
    * - Multiple GUI, SNMP és CLI menedzsment opciók
    * - Linear Broadcast Digital Programming
    * - xVOD (táblázat és ERM)
    * - M-CMTS Edge eszköz (DEPI statikus és vezérlési sík (Plane)
    * - SDV (RPC és RTSP)
    * - Radius és TACACS+ hitelesítés támogatás
    * - CA: Privacy mód, DVS-042, DVB Simulcrypt, CSA & OpenCAS


Arris D5 Application Manager:
Az ARRIS D5 alkalmazás menedzser a D5 univerzális Edge QAM (UEQ)-ot támogatja, menedzsment eszközökkel és üzemfelügyelettel. Ez egy szoftver eszközkészlet, mely hálózati szerveren vagy PC-n fut. Az asztali gép kliens GUI-val (grafikus felhasználói interfésszel) rendelkezik, mely távoli terminálon is megjeleníthető, és felhasználóbarát felületet nyújt fel 200 D5 UEQ menedzselésére és megfigyelésére.

Előnyök:

    * - Legfeljebb 200 D5 UEQ-ig, menedzselés és megfigyelés
    * - Egyszeri művelettel megváltoztatható a D5 UEQ-k kiválasztott csoportjának konfigurációja.
    * - A VOD tartalom privacy mód kódolásának biztosítása
    * - A szoftver image frissítése a D5 UEQ-k kiválasztott csoportjára
    * - A D5 UEQ-k állapotának és aktív videó szolgáltatásuknak a monitorizálására.Igény szerinti szolgáltatás a növekedésért és a nyereségességért:

A mai szélessávú piacon az előfizetők vonzásához és megtartásához az üzemeltetőknek a műsorok és személyre szabott szolgáltatások széles körét kell nyújtaniuk, a felhasználóra összpontosítva, és hibátlan szolgáltatással. Az ARRIS megoldásai ma készen állnak, hogy segítsék az üzemeltetőt nyereséges VOD üzletág kialakításában, mely támogatja az üzleti növekedést, és jelentősen csökkenti a jelfolyamonkénti költséget. Az ARRIS tudja, hogy mi az üzemeltetők igénye, hogy maximalizálják a hasznukat ma, és a jövőben is növeljék a bevételüket.
A nyitott, méretezhető VOD platformok lehetővé teszik az üzemeltetők számára, hogy kiterjesszék az igény szerint szolgáltatott tartalmat és a kínálatot versenyképes áron.
Összevont VOD működtetés menedzsment csökkenti a működési költségeket.
Az erős GiGE átvitel támogatás segíti az üzemeltetőt, hogy a maximális hatékonyság és megtérülés, valamint az alacsony telepítési költség érdekében intelligens módon menedzselje a rendelkezésre álló sávszélességet
A valós idejű üzleti és rendszer menedzsment eszköz segít optimalizálni az ajánlatokat minden üzleti terület számára
Pontosabb reagálás, jobb szolgáltatásminőség növeli a felhasználók elégedettségét és csökkenti a veszteséget.
Széleskörű kompatibilitás segíti a VOD alkalmazások integrálását a meglévő infrastruktúrával.
Illeszthető felépítés és a legmodernebb technológia könnyűvé teszi új igény szerinti alkalmazás hozzáadását, és így új bevétel forrás létrehozását.
Az ARRIS VOD megoldások egyszerűvé teszik az igény szerinti tévészolgáltatás telepítését, miközben segítik a legalacsonyabb üzemelési költség elérését a kábel üzemeltetők és a távközlési szolgáltatók számára.


ARRIS D5 Universal Edge QAM

D5

DMTS™ Edge QAM moduláris multiplexer eszköz, mely egyidejűleg lehetővé teszi a MPEG-2S és a DVB-C alapú digitális video tartalom szolgáltatását, valamit DOCSIS alapú kommunikációt

D5 QPM

QAM modulátor 4x4, vagy 4x6 QAM csatorna létrehozására

Application Manager

Menedzsment szoftver az ARRIS D5 UEQ-hoz

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat