Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 


Az ARRIS nem rég mutatta be az iparági vezető CMTS portfoliójának legújabb tagját, a C4c™ CMTS-t. 7 RU méretű, kis- és közepes méretű fejállomások kiszolgálására tervezték. A C4c CMTS ideális olyan fejállomások számára, ahol behatárolt a fizikai hely, nincs szükség nagy moduláris CMTS rendszerek beüzemelésére, így ideális olyan helyeken, ahol nem kell olyan nagy számú előfizetőt kiszolgálni.

A C4c CMTS nagyteljesítményű, DOCSIS® 3.0-alapú platform, mely a C4® CMTS technológiát használja. A C4c CMTS a gyakorlatban használt és bevált C4 CMTS DOCSIS 3.0 hardveren és szoftver megoldásokon alapszik.
A DOCSIS 3.0 csatorna-összefogás a nagyon nagy sebességű szolgáltatásért

A C4c CMTS támogatja a DOCSIS 3.0 le irányú jelfolyam (DS) csatorna összekapcsolási protokollját. A DOCSIS 3.0 le irányú jelfolyam csatorna összekapcsolás lehetővé teszi az üzemeltetőnek, hogy összefűzzön több letöltési csatornát, ezzel megvalósítja, hogy az átvitel sebessége nagyobb legyen, mint ami egyetlen csatornán ez eddig lehetséges volt. Példaként, négy összekapcsolt csatorna 160 Mbps sebességet tud biztosítani az előfizető DOCSIS 3.0 kábelmodemén.

„Tömör, nagy sűrűségű” tervezés
A C4c CMTS kiváló megoldás olyan kisebb fejállomásokon, ahol nincs szükség egy teljes méretű CMTS széles működési skálájára, vagy ahol a fizikai hely mérete vagy az energia táplálás behatárolt. Hat CAM (Cable Access Module) kártyahely áll rendelkezésre, így rugalmasan lehet kialakítani a fel- és le irányú jelfolyam kapacitást. A C4c CMTS 16-tól 80 letöltési jelfolyam kapacitást és 12-től 60 fel irányú jelfolyam kapacitást biztosít. Két komplex vezérlési kártyahely teszi lehetővé az menedzselést és a rendszervezérlést.

A bizonyított C4 CMTS technológia használata
A C4c CMTS ugyanazt a vezérlési rendszert és kábel csatlakozási modulokat használja, mint a DOCSIS 3.0 C4 CMTS. A CAM kártyán a tartalékolási módot a C4c egység hardverére tervezték, és akár redundáns váltakozó- vagy egyenfeszültségű tápegység is alkalmazható. A C4c CMTS szoftvere a C4 CMTS szoftver 7.1-es változatán alapszik, és közel teljesen ugyanúgy működik.
Független fel- és le irányú csatorna kiosztás
A C4c CMTS független fel- és le töltési moduljai lehetővé teszik az üzemeltetőnek, hogy "kiszabja" a rendelkezésre álló szolgáltatási sávszélességet mindkét irányban, ugyanazon a C4c CMTS egységen belül.

IPv6 kábel modem menedzsment
A C4c CMTS a nagy hálózatokban telepítve a fejlett címzéshez és kiosztáshoz az IPV6 formátumú címzés lehetőségét nyújtja. Az IPv6-ot úgy tervezték, hogy a kábel üzemeltető számára hatékonyabb hierarchikus címzés és irányítás lehetőségét nyújtsa, emellett növelje a Quality of Service-t (QoS).

Egyéb továbbfejlesztett szolgáltatások
Támogatja a PacketCable™, a DOCSIS Set-top Gateway (DSG Advanced) és a PacketCable Multimedia (PCMM) szolgáltatásokat is.


ARRIS C4c Cable Modem Termination System

C4c

(Euro)DOCSIS 3.0 CMTS rugalmas, nagy teljesítményű és könnyen használható rendszer mely biztosítja a csatorna összefogást DS irányban. (magyar nyelvű leírás)

C4c

(Euro)DOCSIS 3.0 CMTS rugalmas, nagy teljesítményű és könnyen használható rendszer mely biztosítja a csatorna összefogást DS irányban. (angol nyelvű leírás)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat