Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 


Bevezetés a C3 CMTS rendszerbe
Az ARRIS C3 kábel modem központi egység (Cable Modem Termination System, CMTS) rugalmas, nagy teljesítményű és könnyen használható rendszer a fejlett, következő generációs internetes szolgáltatások számára. A Cadant C3 CMTS lehetővé teszi bármilyen nagyságú kábeltv üzemeltetők és több rendszert üzemeltetők (multiple system operators, MSOs) számára, hogy fejlett, adatátviteli szolgáltatást, peer-to-peer és telefon szolgáltatást nyújtson az kábeltévés IP hálózaton át, mind otthonok, mind üzleti előfizetők számára.

A továbbfejlesztett DOCSIS® funkciók alkalmazásával a Cadant C3 CMTS-t úgy tervezték, hogy teljes mértékben kompatibilis legyen a DOCSIS 1.1 és a DOCSIS 2.0 szabvánnyal.
A Cadant C3 CMTS nyújtja a DOCSIS 1.1 szolgáltatás minőséget (Quality of Service, QoS), melyet a CableLabs® úgy határozott meg, hogy támogassa a továbbfejlesztett Internet szolgáltatásokat. A Cadant C3 rendszer támogatja a DOCSIS 1.1 továbbfejlesztett biztonsági funkcióit, a QoS dinamikus tulajdonságaival együtt, melyek a soros adat és telefon (VoIP) szolgáltatáshoz szükségesek. A rendszer támogatja a fejlett sávszélességi alkalmazásokat, az ATDM használatával, és úgy tervezték, hogy támogassa a DOCSIS 2.0 verzióját is.


A kábeltv üzemeltetők világszerte a hálózat kialakítás sokféle változatát működtetik, a Cadant C3 CMTS képességei magába foglalják az üzemeltető által választható 2. és 3. rétegbeli (Layer 2 és 3) továbbítási üzemet. Ez a képesség a továbbfejlesztett DOCSIS RF funkciókkal együtt az üzemeltetőknek egyedi rugalmasságot biztosít arra, hogy alkalmazzák a Cadant C3 CMTS-t a meglévő hálózaton, a továbbfejlesztett „routeing” képességekkel együtt, a hálózat jövőbeli fejlesztéséhez. A Cadant C3 rendszerrel az üzemeltető CMTS-enként több, mint 2.000 kábel modemet vagy felhasználót szolgálhat ki. Akár egyenfeszültségű, akár váltakozó feszültségű tápellátási lehetőséggel, és csak 80 W teljesítményfelvétellel a Cadant C3 CMTS könnyen csatlakoztatható bármely kábeltv üzemeltető fej egység rendszeréhez, és csak minimális működésbeli változtatás szükséges.
A C3 CMTS kettős RISC processzort használ, így kis várakozási idejű (low latency) és nagy adatforgalmú alkalmazásokat is támogat. A Cadant C3 CMTS-nek fokozatonként növelhető adási és vételi kapacitása van, és kialakítható úgy, hogy egy rendszer hat felfelé irányú csatornát szolgáljon ki. A 2. réteg szintjén (Layer 2) működve a Cadant C3 CMTS mind a PPPoE-t, mind a BetBEUI-t támogatja, és így lehetővé teszi a könnyű beillesztését a meglévő kábeltévés rendszerekbe. Az illesztő felületek támogatják a kettős 10/100/1000 Base T Ethernet csatlakozást, és a 64 vagy 256 QAM (Quadrature Amplitude Modulation) előreriányú (letöltés) csatornát. Egészen 6 visszirányú (feltöltés) csatornáig lehetőségként a QPSK (Quadrature Phase Shift Keying), vagy 8, 16, 32, 64 és 128 QAM Trellis Code  moduláció is rendelkezésre áll.

A C3 CMTS a piacon világszerte támogatja a DOCSIS és az EuroDOCSIS specifikációt, mely szoftveresen választható. Ezek a képességek teljes felfelé irányuló csatorna támogatást nyújtanak az 5-65 MHz frekvenciasávtól a szükséges csatorna sávszélességig minden szabvánnyal (A, B és C függelék). Az ATDMA alkalmazásoknál még egy ráadás csatorna távolság is támogatott, a 6,4 MHz-es, amint azt a DOCSIS 2.0 meghatározza. A Touchstone Cable Modem az első olyan modem, melyet úgy terveztek, hogy mind az üzemeltető, mind a fogyasztó igényeit szem előtt tartották. A legújabb modell, a Touchstone Cable Modem CM450 kielégíti az üzemeltető igényét, hogy a legnagyobb megtérülést biztosítsa, úgy, hogy hatékony, üzembiztos rendszert nyújt, mely minősített mind a DOCSIS® 2.0-re, mind az Euro-DOCSIS 1.1 –re. A felhasználók értékelik, hogy könnyű telepíteni, nagyon jó az áteresztő képessége, és helytakarékos, jól mutató dobozolásban kapható. Semmilyen más modem nem nyújt ilyen sok szolgáltatást ennyire versenyképes áron.


C3 CMTS (Euro)DOCSI2.0

ARRIS C3

Magyar nyelvű CMTS termékleírás

ARRIS C3

Angol nyelvű termékleírás

Kiegészítők és tertozékok

Operációs szoftver

C3 CMTS-hez (Rel. 4.3)

Spektrumanalizátor

Spektrumanalizátor és konfiguációs program a C3 és C4 CMTS-ekhez és D5 UEQ-hoz

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat