Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 


Az ARRIS Solution INC világméretű távközlési technológiai vállalat, mely szélessávú hálózatok fejlesztésére és tervezésére szakosodott. Vezető fejlesztők, gyártók és szállítók a vezetékes telefon, videó és nagysebességű adatátviteli berendezésekben, valamint szabadtéri telepítésben és karbantartó rendszerekben a kábel üzemeltetők számára.

Szélessávú hozzáférési termékek szállítása
A szélessávú szolgáltatások iránti igény kielégíthetetlennek látszik. A világ nagy részén a vásárlók egyre inkább támaszkodnak a helyi szélessávú szolgáltatójukra szórakozásban, információszerzésben és kommunikációban. Ezért a szolgáltatók a csúcs minőségű beszállítókat keresik, mint az ARRIS, hogy kiszolgálják őket a következő generációs hang, videó és nagysebességű adat megoldásokkal a vevőik igényei szerint. Kábeltársaságok és más szélessávú szolgáltatók világszerte függenek a szabványokon alapuló, méretezhető, következő generációs hang, videó és adat megoldásoktól, melyekben az ARRIS kiváló.

    * Vezetékes telefon megoldások bármilyen hálózati kialakításban. Az ARRIS világelső vezetékes telefonos átviteli berendezésekben áramkörkapcsolt vagy IP hálózatokra, beleértve a VoIP vezetékes telefont is.
    * Vezető osztályú nagy sebességű adat hálózati megoldások, melyeket az Internetet közvetít az előfizetőknek. Olyan megoldások, amelyek lehetőséget adnak megosztásra, vagy a sávszélesség használat alapú számlázásra az Interneten.
    * Az előfizető tulajdonában lévő termékek, melyek DOCSIS® 2.0 and Euro-DOCSIS 2.0- minősítésűek, és kielégítik a PacketCable™ szabványokat. Ezek a termékek lehetővé teszik az üzemeltetők számára, hogy költséghatékony és vezető osztályú IP adat és telefon szolgáltatást nyújtsanak az előfizetőiknek.
    * Kábelrendszer infrastruktúra termékek – az ARRIS egyike a világ vezető ellátóinak HFC infrastruktúra távközlésben és hálózati berendezésekben, a vásárlóknak az építési és fenntartási termékek egész körét kínálva, gyártók százaitól.
    * Az ARRIS az elmúlt tíz évben hatalmas mértékben fejlesztett, szakértelmet és ami a legfontosabb, további üzleti lehetőségeket teremtett a korábbi jelenlétéhez: a LANcity hagyományokat az úttörő kábel modemekben, a vezető szerepét az Arris Interactive Cornerstone® Voice vezetékes telefon piacon, az elmúlt 30 évben a rendszerüzemeltetőkkel kiépített kapcsolatait, és az Anixter-ANTEC-TeleWire Supply® fejlesztési vonalat.

A jövőbe tekintve az ARRIS folyamatosan a legmagasabb technológiai szakértelmét, fejlett hang-, videó- és adat termékek portfolióját kínálja a szélessávú hálózat üzemeltetőknek, és ez 3 különböző területen meglévő vezető szerepéből következik: a vitathatatlan CBR hangátviteli szakértelméből, a DOCSIS-alapú hang, videó és adatátvitel IP hálózati szakértelméből és a TeleWire Supply-ban szerzett 50-nél több éves gyakorlatából a HFC hálózati infrastruktúra termékek elosztásából.

Nagy sebességű adat innováció
Az ARRIS adat gyökerei a LANcity-ig, a nagy sebességű adat termékek úttörőjéig nyúlnak vissza. A LANcity kábel modemek termékválasztéka az 1990-es években fejlődött ki, az első családi felhasználású kábel modem 1995-ös megjelenésével. A következő évben a LANcity megvásárolta a Bay Networks-öt, melyet ezt követően a Nortel vett meg. 1999-ben a Nortel Networks eladta a szélessávú technológiai részlegét az Arris Interactive-nek, egy olyan kulcs vállalatnak, mely ma az ARRIS-t alkotja.
Az 1990-es évek végén a világméretű kábel piac átvette az akkor megjelenő, szabvány alapú technológiákat, mint a DOCSIS® és az Euro-DOCSIS Európában, ez elmozdulás volt a saját tulajdonú technológiák irányából. Az ARRIS mérnökei részt vettek a DOCSIS meghatározások írásában, és ezt követően kifejlesztettek és bemutattak egy sor olyan DOCSIS alapú terméket, melyek kielégítették ezeket a követelményeket.

Jelenleg a fő növekedési terület az ARRIS nagysebességű adat berendezéseinél a Cable Modem Termination System (CMTS) termékvonal. Kezdetben ez a termékvonal tartalmazta a DOCSIS 1.0 és a DOCSIS 1.1 egy unitos CMTS egységeit kis és közepes méretű üzemeltetők számára. A Cadant® átvételével és a CMTS Com21-ével ez a portfolió kiterjedt a kártyarekesz elrendezésű egységekre a nagyobb üzemeltetők számára, valamint a teljes DOCSIS 2.0 és 3.0 -ás minősítésű termékvonalra, mely bármilyen méretű üzemeltető igényeit kielégíti.
Szakértelem a hangátvitelben

 

 

HFC Technics Kft. az ARRIS Solution INC szerződött VAR (Value Added Reseller) partnere!

 

 
CHP Max5000™ és CORWave Platform

ARRIS C3 CMTS (Euro)DOCSIS 2.0

ARRIS C4c CMTS (Euro)DOCSIS 3.0

ARRIS C4 CMTS (Euro)DOCSIS 2.0 és 3.0

ARRIS D5 UEQ

ARRIS kábel modemek

ARRIS SW termékek

ARRIS E6000 CCAP Platform
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat