Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 


 Az Appear TV vezető osztályú termékeket fejleszt a távközlési és műsorszóró ipar számára. Olyan vezető osztályú berendezéseket szállítunk, mely az üzemeltetőnek lehetővé teszi, hogy professzionális minőségű videó tartalmat szolgáltasson a előfizető számára. Átfogó szakértelmünk segítségével olyan egyéni termékeket kínálunk, amelyek új lehetőségeket nyitnak a videó tartalom terjesztésben. A csapatunk elkötelezett a minőség és a szolgáltatások mellett, és olyan termékeket fejlesztünk, melyek stabilan, megbízhatóan működnek.

Az Appear TV elve, hogy a vásárlókkal szoros együttműködésben fejleszti a termékeit. Ezzel az üzemeltető-orientált tervezési filozófiával az Appear TV arra összpontosít, hogy a kínált termékeivel és szolgáltatásával a vevőjét a verseny élvonalában tartsa.

Megoldások

Az Appear TV vezető termékeket forgalmaz hang és videojel élő terjesztésére. A Gb Ethernet technológián alapuló megoldás könnyen illeszthető bármelyik üzemeltető igényéhez, és egyszerűsíti a videó szolgáltatás nyújtását. A termékek, és modulok széles skálája minden igényt lefed a tartalom gyűjtésétől és helyi konvertálásától kezdve az analóg kábel hálózatig, beleértve az RF modulációt.
Az Appear TV elve, hogy a termékeit a vásárlókkal szoros együttműködésben fejleszti. A rugalmas platformunkat úgy terveztük, hogy könnyen lehessen méretezni, ugyanakkor legyen rugalmas, hogy minden üzemeltető igényét kielégítse, aki minőségi videó és hangjel szolgáltatást akar nyújtani. A továbbiakban több információ található a megoldásainkról.

 


Termékek

Az Appear TV arra törekszik, hogy a termékeit a vásárlóival szoros együttműködéssel fejlessze. Ezzel az üzemeltető-orientált tervezési filozófiával az Appear TV arra összpontosít, hogy a kínált termékeivel és szolgáltatásával a vevőjét a verseny élvonalában tartsa.

Az Appear TV SC2000 IP streamer-e kereskedelmi forgalomba került. Az SC2000 a "Head-End in a Box" (fejállmás egy dobozban) koncepcióra épült, és támogatja az ASI/QPSK vételt, a DVB descrambling-ot, a re-scrambling-ot és az IP streame-t, mindezt egy összesen 4RU méretű egységben.

Az Appear TV DC1000 Multi Channel Decoder (többcsatornás dekóder) rádiófrekvenciás modulációval mostantól rendelhető, opcióként integrált NICAM vagy A2 audio kódolóval is.

 DC1000 - Többcsatornás IRD

DC1000 MPEG 2/4 dekóder SDI kimenettel

Többcsatornás IRD RF-modulátorral

SC2000 és SC2100 IP-streamer

Multiplexer

Többcsatornás IRD FM rádióvevővel

DVB és AES kódoló

Professzionális dekódoló

COFDM modulátor a KTV számára

EPG modul

Digitális hang szintbeállítás

Redundancia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat