Újdonságok Hírlevél Ajánlatkérés Kapcsolat WEBSHOP
SZIP

Az Önök cége adott be pályázatot a SZIP projektre?Nem
Igen

 


VSAT professzionális parabola antennák

Az ASC  professzionális parabola antennák masszív műanyag kivitelű tükrörrel rendelkező antennák, amelyek minden mai követelményrendszernek eleget tesznek. Az antennákat sajtolással készítik, mellyel erős tartást és pontos felületet érnek el. A tükrök hátoldala bordaszerkezetű, mely nemcsak erősíti, hanem segíti a tökéletes parabola alakjának megőrzését.

chnAz antennák hátlapja acélötvözetből készül, amely merev tartást ad a tükörnek. Az Az/El opcionálisan Polar Mount hátlap alkalmazható 60mm -től 168mm-es árboc átmérőnél a különböző méretű antennáknak megfelelően. A hátlap nagy szélterhelés mellett is (max. 200 km/h) tökéletes tartást biztosít. Felületvédelme speciális porfestés vagy tűzi horgany, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak, így kiváló védelmet biztosít a korrózió ellen.

Tulajdonságai:


•    Egy ill., két darabból sajtolt offset műanyag antennák
•    Csavarral finom állítható
•    Gyártó által előre összeszerelt hátlap
•    Kadmium-galvanizált fém alkatrészek a maximális korrózió védelemért
•    Opcionális szerelhetőség KU vagy C-band ill. adófejjel


ASC VSAT ODU-k

ASC  széleskörű kínálattal rendelkezik az ipari adó-vevő antennák területén a napjainkban felmerülő igények kielégítésére, legyen az Ku vagy C sávú felhasználás. Az antenna rendszerek három kategóriába sorolhatók, és 60cm-estől 2,4m ø-ig elérhetők. A rendszerek a felhasználás igényének megfelelően több különböző feed elemmel és hátlap összeállítással választhatók.


class1Class I.: Ezek a minőségi adó vevő antennák rendelhetőek 60cm-től az 1.8m-es ø-ig. Az antenna rendszerek tartalmazzák az egy darabból álló sajtolt reflektort, az AZ/EL hátlapot, a három részből álló feed tartót, és a különböző feed elemeket. Ezek az antennák a könnyű, maximum 2,7 kg tömegű Ku sávos adó-vevőfejek és feed komponensek használatát teszik lehetővé.


Class II.: Lehetséges méretek: 96cm, és 1.2m ø. A Class II. csoportba sorolt antennák a Class I osztályú antennák elemeit, tehát az egy darabból álló sajtolt reflektort, az AZ/EL beállító hátlapot, valamint a nagyobb terhelésre gyártott feed tartót és UDU platformot tartalmazzák. Ezek az antenna rendszerek maximum 5,44 kg-os tömegű Ku sávú adó-vevő berendezések használatára alkalmasak. Az alsó feed tartó elem egyben az adó-vevő egység elemeinek tartó alapja. Opcionális tartozékok: a Ku sávú adó-vevő feed elemek és adófej tartó szerelő szettek.


class3Class III.: két reflektor A ASC  által gyártott kétreflektoros adó vevő antenna sorozat új minőségi osztályt állít be a műholdas technikában, és kihívást jelent a hagyományos Class III offset antennáknak a rendkívüli keresztpolarizációs elválasztás értékével (XPD). A kétreflektoros antennák rendelhetők 1.8m és 2.4m ø méretekben magas szintű technikai kivitellel és ajánlásokkal. Az antenna precíziós megmunkálású másodlagos reflektorral, feed komponenssel és fő reflektorral rendelkezik. Az adójel a feeden keresztül a kisméretű másodlagos reflektoron-át kerül a fő reflektorra. A másodlagos reflektor használata kiemelkedően magas keresztpolarizációs elválasztást eredményez a hagyományos offset antennákhoz képest. A kiváló kivitelnek köszönhetően a 2.4m ø antenna alkalmas a nagyteljesítményű adás megvalósítására és rendelkezik az EUTELSAT Standard L & M ajánlással. A ASC  2.4m ø kétreflektoros antenna kivitelének köszönhetően helyettesíti a nagyobb méretű antennák használatát.

 

 ASC Signal RxO antennák

ASC Signal TxRx antennák

ASC Signal tartozékok

ASC Signal ESA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cégünkről Karrier GY.I.K Kapcsolat Webshop használatáról Jogi nyilatkozat